Olet täällä

Unicalta noutolounasta opiskelijahintaan myös poikkeusaikana

Uutinen | 8.4.2020

Unica ravintolat haluavat huolehtia, että opiskelijoiden on mahdollista saada ateriatuettua lounasta myös poikkeusoloissa. Vaikka Unican ravintolat ovat ohjeiden mukaan sulkeneet ovensa, on opiskelijoilla edelleen kaksi vaihtoehtoa noutaa lounas mukaan tuttuun opiskelijahintaan 2,60 euroa.

Assarin Ullakko

Assarin ullakolta voi noutaa lounasta mukaan, myös omaan astiaan.

  • 14.4. lähtien avoinna maanantaista perjantaihin klo 10.30-17.00
  • Lauantaisin ja sunnuntaisin suljettu
  • Torstaina 9.4. avoinna 10.30-15.00
  • Perjantaina 10.4. ja maanantaina 13.4. suljettu pääsiäisen johdosta

Unica goes mobile

Maanantaista perjantaihin on mahdollista noutaa ruokaa myös Unican autosta YO-kylästä ja Haliskylästä. Ateria sisältää lämpimän ruuan jäähdytettynä ja vihersalaatin.

Aikataulut:

  • Ikituuri kello 11.00-11.45
  • YO-kylä 16b kello 12.00-12.45
  • Haliskylä 13.00-13.45
  • Perjantaina 10.4. ja maanantaina 13.4. suljettu pääsiäisen johdosta
  • Lauantaina 11.4. auto kiertää edellä mainitun aikataulun mukaisesti

Sekä assarilla että autossa on voimassa normaalit opiskelijahinnat, eli 2,60 €. Autossa voi olla hajaerä edellisen päivän ruokia edullisempaan 2,10 € hintaan. Tarjolla aina myös kasvisvaihtoehto. Ruokalistat löydät Unican sivuilta.

Osta itsellesi kaksi annosta ja auta myös kaveria ostamalla ruokaa, tietysti opiskelijahintaan

Korkeakouluopiskelijat voivat halutessaan ostaa mukaan 2 päivän ateriat kerralla, koska sosiaalisten kontaktien vähentäminen on nyt tärkeää. Lisäksi korkeakouluopiskelija voi ostaa aterian tai 2 päivän ateriat mukaan myös toiselle korkeakouluopiskelijalle, joka ei voi oireiden vuoksi tulla asioimaan paikan päälle.

Opiskelijan on esitettävä oikeutensa ateriatukeen samalla tavalla kuin aiemminkin eli näyttämällä voimassa oleva ateriatukeen oikeuttava opiskelijakortti tai Kelan ateriatukikortti. Jos opiskelija ostaa samalla ateriatuetun aterian toiselle korkeakouluopiskelijalle, hänen tulee näyttää oston yhteydessä myös toisen opiskelijan voimassa oleva ateriatukeen oikeuttava opiskelijakortti tai Kelan ateriatukikortti.

Aterioita voi ostaa myös ilman opiskelijakorttia, jolloin hinta on 6 euroa annos tai perhecombona 4 annosta hintaan 20 euroa. Maksuvälineiksi käyvät mobile pay ja kortti.

Unica ravintolat kuuntelee opiskelijoiden toiveita ja lisää mahdollisesti Unica goes Mobilen kapasiteettia. Seuraa Unican Facebookia ja Instagramia sekä verkkosivuja ja pysyt ajan tasalla.