Olet täällä

TYYn vuoden 2021 hallitus järjestäytyi

Uutinen | 16.12.2020

Kuvassa vasemmalta: Aliisa Wahlsten, Samuli Tähtinen, Maria Nieminen, Jenna Rautionaho, Sofia Saarinen ja Suvituuli Lundmark, ruudulla Anna Ryzhova.

Turun yliopiston ylioppilaskunnan uusi hallitus vuodelle 2021 järjestäytyi kokouksessaan 16.12. Hallitukseen kuuluu seitsemän henkilöä.

  • Aliisa Wahlsten: Puheenjohtaja
  • Samuli Tähtinen: varapuheenjohtaja, järjestöt, avustustoimikunta, tuutorointi
  • Suvituuli Lundmark: sosiaalipolitiikka, yhdenvertaisuus, liikunta, Satakunnan kampukset
  • Maria Nieminen: opiskelijakulttuuri, vapaaehtoiset, ympäristö, tuutorointi
  • Jenna Rautionaho: koulutuspolitiikka, työelämä, yrityssuhteet, viestintä
  • Anna Ryzhova: kansainvälisyys, kehitysyhteistyö
  • Sofia Saarinen: koulutuspolitiikka, kuntapolitiikka, viestintä

Hallitus on perehtynyt tehtäväänsä viimeisen parin viikon aikana. Hallitus aloittaa toimensa virallisesti tammikuun toisella viikolla.

Mitä uusi hallitus odottaa tulevalta vuodelta?

Aliisa: Meillä on motivoitunut ja idearikas porukka, jonka kanssa on ilo päästä tekemään yhteistyötä ensi vuonna. Tulossa on uusi parempi normaali näin poikkeustilanteen jäljiltä ja lisäksi pääsemme valmistelemaan ylioppilaskuntamme 2022 juhlavuotta varten. Nyt mennään joululomalle ja tammikuussa palataan takaisin toimistolle ja päästään tekemään yliopistostamme entistäkin parempaa paikkaa opiskella!

Samuli: Odotan erityisesti ensi vuodelta, että pääsemme tutustumaan yhteisön ja järjestötoimijoiden kanssa entistä syvällisemmin sekä luomaan yhä tiiviimpää yhteistyötä tulevaisuuteen. Myös tulevat uudistukset, projektit ja TYY100-juhlavuoden suunnittelu hallituksen kanssa inspiroivat minua.

Suvituuli: Odotan innolla ensi vuodelta mahdollisuuksia edistää opiskelijoiden hyvinvointia. Keväältä erityisesti liikuntapalveluiden turvallista käyttöönottoa ja kehittämistä.
 
Maria: Opiskelijakulttuurin saralla odotan erityisesti TYY100-juhlavuoden toimikunnan pystyttämistä ja työn starttaamista. Tahtoisin myös edistää vapaaehtoisryhmiemme toimintaa siten, että se olisi näkyvämpää myös kaikille TYYn alaisille järjestöille.
 
Jenna: Odotan innolla, että päästään työntouhuun ja kehittämään meidän opiskelijoiden edunvalvontaa ja siitä saavutettavasti viestimistä. Lisäksi odotan innolla, että pääsen mukaan toteuttamaan Turun Eurooppa-foorumia ja innostamaan opiskelijoita ottamaan osaa Eurooppa-keskusteluun.
 
Anna: I'm very happy that I got the sectors I've wanted the most. One of my main aims for the coming year is to make the life of international students better and easier in these difficult times and enhance well-being. I also hope to develop home internationalization of local students while they may not be able to go on exchange. And much more thing! I'm also very inspired to take a part in the important and meaningful projects of the development cooperation sector.
 
Sofia: Tuleva vuosi tulee ehdottomasti olemaan mielenkiintoinen jo pelkästään koronan vaatiman tiukan edunvalvonnan puolesta, mutta ehdottomasti myös tulevien kunnallisvaalien ja TYYn edustajistovaalien puolesta. Suuri määrä monipuolista yhteistyötä ja uutta informaatiota vaatii myös vahvaa viestintää niin henkilökunnan kuin jäsentenkin puolelle.