Olet täällä

TYYn Vappuintron tapahtumapaikka muuttuu - Storagessa tavataan!

Jaa +

Uutinen | 8.3.2019

Vuonna 2018 Vappuintro järjestettiin ravintola Baarissa. Voittajaiksi kisassa selviytyi EELI. Kuva: Tony Vesalainen

Ennakkotiedoista poiketen, TYYn Vappuintro järjestetään torstaina 28.3. kello 20 alkaen ravintola Storagessa, kauppatorin kupeessa. Alkuperäiset päivämäärätiedot tai kellonaika eivät ole muuttuneet, vain paikka. Voit siis pitää aikaisemmin tekemäsi kalenterimerkinnän lähes koskemattomana!

Tapahtumapaikka on vaihdettu Dynamosta ravintola Storageen esteettömyyssyistä. Storage on esteetön tila, johon liikuntarajoitteiset pääsevät helposti kulkemaan. Ravintolassa on myös esteettömät saniteettitilat. TYY on sitoutunut edistämään toiminnassaan opiskelijoiden yhdenvertaisuutta ja tapahtumien saavutettavuutta. Saavutettavuudessa on kyse jokaisen yhdenvertaisesta mahdollisuudesta osallistua niin, että fyysisten, psyykkisten ja sosiaalisten esteiden aiheuttama kynnys on mahdollisimman pieni. 

Muutos on tehty hyvässä yhteisymmärryksessä Dynamon henkilökunnan kanssa ja toivomme, ettei se aiheuta harmia myöskään osallistujille.

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy koko illan, ja baarin juomatarjonta on hinnaltaan opiskelijaystävällistä. Tervetuloa!

Seuraa viestintäämme, sillä maanantaina julkaisemme vappuintrossa soittavat bändit! Huikea setti luvassa!
 

Vappuintro 2019
Vappuintro 2019 Facebookissa


 

nike air max 1 USA

Lisätietoja antaa:

Tapahtumatuottaja Anja Karppinen
anja.karppinen@utu.fi, gsm. +358 44 575 0368