Olet täällä

TYYn Kehitysyhteistyöviikko etsii toteuttajiaan - tule mukaan vapaaehtoiseksi!

Uutinen | 24.3.2016

Tule järjestämään TYYn Kehitysyhteistyöviikkoa 10.-14. lokakuuta! Vuoden mukaansatempaavin teemaviikko on kokoelma erilaisia tapahtumia – luentoja, järjestötoreja, kulttuuria, hyvää ruokaa... tai mitä ikinä keksimme yhdessä. Kehy-viikko on jo useamman vuoden ympäri Suomen ylioppilaskunnissa järjestetty tapahtumaviikko. Viikon tarkoitus on lisätä tietoutta kehitysyhteistyöstä ja kasvattaa globaaliin kansalaisuuteen. TYYssä viikko on kasvattanut suosiotaan ja monipuolisuuttaan joka vuosi. Tänä vuonna teema on YK:n Post 2015 –tavoitteet. Kehy-viikko järjestetään ulkoasiainministeriön tuella.

Kehy-viikon toteuttamisesta päävastuussa on tapahtumakoordinaattori. Onnistunut viikko tarvitsee taakseen myös innostuneen porukan vapaaehtoisia. Vapaaehtoisena pääset toimimaan halutessasi muun muassa tiedotuksen, varainhankinnan ja tapahtumien toteutuksen parissa. Järjestäjänä saat osallistumisesta arvokkaan työkokemuksen lisäksi työtodistuksen ja uusia kontakteja.

Vapaaehtoisten ensimmäinen tapaaminen järjestetään keskiviikkona 13.4. klo 16.15 Radbarissa, Uudenmaankatu 13:ssa. Tapaamiseen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, vaan voit vain marssia paikalle. Toivomme paikalle paljon Kehy-viikosta innostuneita tyyppejä – aiemmalla kokemuksella ei niin väliä. Tarjoamme vapaaehtoisille monimuotoisia tehtäviä eri tiimeissä, ja niistä voit lukea lisää alta. Jos olet kiinnostunut tehtävistä jossain tietyssä tiimissä, voit ilmoittaa siitä jo ennakkoon koordinaattorille.  Haemme sekä tiimiläisiä että tiiminvetäjiä. Tiimistä riippumatta pääset osallistumaan viikon suunnitteluun!

► Lisätietoja ja yhteydenotot: Kehy-viikon koordinaattori Siina Alaranta siina.alaranta@utu.fi

Tiedotus- ja markkinointitiimi

Tiimi vastaa Kehy-viikon tiedotuksen ja markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta (sekä sähköinen että printti) yhdessä TYYn tiedottajan kanssa. Jos hallitset taitto-ohjelman käytön, tai haluat opetella sellaisen käyttöä, on siitä apua tässä tiimissä. Oletko sinä Kehy-viikon some-ninja tai valokuvaushai? Vaikka et olisikaan, töitä riittää kaikenlaisen kirjoittamisen, kääntämisen ja innovoinnin parissa.

Varainhankintatiimi

Varainhankintatiimi hankkii Kehy-viikolle nimensä mukaisesti lisävaroja täydentämään ulkoasiainministeriön tukea. Miten? Ottamalla yhteyttä paikallisiin yrityksiin ja yhteisöihin, joita viikon sponsorointi saattaisi kiinnostaa. Saadaanko tänä vuonna mukaan The Body Shop, Ruohonjuuri tai joku ihan muu?

Tapahtumatiimi

Kehy-viikon jokaisella päivällä on tapahtumia, joten tapahtumatiimissä riittää varmasti monelle hommaa. Tapahtumia on tarkoitus järjestää eri yhteistyökumppanien kanssa eri puolilla kampusta ja kaupunkiakin. Multitasking ja lehmän hermot saattavat siis paikoin tulla tarpeeseen. Hyvän kuvan tapahtumatarjonnasta saat tutustumalla aiempien viikkojen ohjelmaan (linkki alla).

Tila- ja kuljetustiimi

Autolliset sankarit, tekniikkavelhot ja väsymättömät roudarit, tila- ja kuljetustiimissä on paikkoja teille. Bensakulut luonnollisesti korvataan. Toimiva logistiikka on onnistuneelle tapahtumalle välttämätöntä! Siksi tila- ja kuljetustiimi tekee jatkuvaa yhteistyötä tapahtumatiimin kanssa.

Tutustu aiempien Kehy-viikkojen ohjelmiin
Katso täältä Malala Yousafzain esittely YK:n Post 2015 -tavoitteista