Olet täällä

TYYn kehitysyhteistyösiipeen haetaan puheenjohtajaa vuodelle 2022

Hakukuulutus | 18.2.2022

Turun yliopiston ylioppilaskunta hakee puheenjohtajaa kehitysyhteistyösiivelle, joka on yksi ylioppilaskunnan neljästä vapaaehtoistoiminnan ryhmistä eli siivistä. Siipien toiminta on itsenäistä ja joustavaa, ja ne pääsevätkin toteuttamaan jäsentensä näköistä toimintaa vapaasti.

Kehitysyhteistyösiipi

  • suunnittelee ja toteuttaa TYYn kehitysyhteistyöprojekteja yhdessä TYYn kehitysyhteistyösektorin kanssa
  • edistää YK:n kestävän kehityksen tavoitteita ylioppilaskunnassa
  • järjestää kehitysyhteistyötapahtumia ja -tempauksia sekä TYYn kestävän kehityksen viikon yhdessä ympäristösiiven kanssa

Edellytämme hakijoilta motivaatiota ja innostusta tehtävään sekä kykyä ryhmässä toimimiseen. Myös Satakunnan kampuksien opiskelijat voivat hakea siipeen.

Kehitysyhteistyösiipi kokoustaa keskimäärin kolmen viikon välein, projektien käytännön toteutusten aikoihin hieman aktiivisemmin.

Haku aukeaa 18.2.2022 ja sulkeutuu 4.3.2022 klo 12.00. Hakemus toimitetaan TYYn nettisivuilta löytyvällä sähköisellä lomakkeella: https://www.tyy.fi/fi/hae-kehitysyhteistyosiiven-puheenjohtajaksi-apply-chair-development-cooperation-wing

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuisen joukon eritaustaisia ihmisiä.

Lisätietoa kehitysyhteistyösiivestä kerrotaan TYYn nettisivuilla ja Facebook-sivuilla:

http://www.tyy.fi/fi/toiminta/siivet

https://www.facebook.com/TYYKehitysyhteistyosiipi/

Lisätietoja hakuprosessista:

Juho Pitkäranta, TYYn hallituksen kehitysyhteistyövastaava

tyy-kehy@utu.fi