Olet täällä

TYYn kansainvälisyyssiipeen 2018 haetaan puheenjohtajaa ja jäseniä

Uutinen | 7.12.2017

TYYn siivet ovat neljän eri teeman ympärillä toimivia ryhmiä, jotka ovat mukana ideoimassa ja tekemässä ylioppilaskunnasta parempaa paikkaa. Siivissä on vapaus luoda uutta toimintaa ja muokata ylioppilaskunnan tapahtumakulttuuria sekä valvoa opiskelijan etua yliopistolla ja yhteiskunnassa.

Kansainvälisyyssiipi edistää kansainvälisyyttä, kotikansainvälisyyttä, suvaitsevaisuutta ja monikulttuurisuutta kampuksilla. Kansainvälisyyssiipi tekee yhteistyötä TYYn järjestöjen ja mahdollisesti muiden kansainvälisten järjestöjen kanssa. Siiven jäsenet voivat osallistua TYYn International Councilin tapaamisiin. Siipi valitsee vuosittain TYY International Award -palkinnon saajan.

Haemme kansainvälisyyssiivelle puheenjohtajaa ja varsinaisia jäseniä. Edellytämme hakijoilta motivaatiota ja innostusta tehtävään sekä kykyä ryhmässä toimimiseen. Erityinen kiinnostus siiven aihealueeseen tai aikaisempi kokemus järjestötoiminnasta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Puheenjohtajahakijalla aiempi kokemus siiven aihealueesta on toivottavaa. Siipien jäseniltä vaaditaan sitoutumista toimintaan vähintään lukukauden ajaksi.

Haku aukeaa torstaina 7. joulukuuta ja päättyy sunnuntaina 28. joulukuuta klo 23.59. Hakemukset siipiin toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen tyy-kv@utu.fi. Kerro hakemuksessasi lyhyesti (maks. 500 merkkiä), miksi haluat toimia kansainvälisyyssiivessä. Jos haet puheenjohtajaksi, kerro myös aiemmasta kokemuksestasi lyhyesti. Jos haet jäseneksi, kerro, haetko kevätlukukaudeksi vai koko vuodeksi. Puheenjohtaja valitaan aina vuodeksi kerrallaan. TYYn hallitus valitsee siipien puheenjohtajan ja varsinaiset jäsenet kokouksessaan tammikuussa.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuisen joukon eritaustaisia ihmisiä.

Lisätietoa siivistä kerrotaan TYYn nettisivuilla osoitteessa: http://www.tyy.fi/fi/toiminta/siivet

Lisätietoja hakuprosessista:

Emmi Saari, TYYn hallituksen vapaaehtoisvastaava  
tyy-kv@utu.fi
+358 500 590 518