Olet täällä

TYYn jäsenkyselyn palkinnot on arvottu

Jaa +

Uutinen | 16.5.2017

TYY keräsi huhtikuun aikana tietoa ja palautetta jäseniltään jäsenkyselyn avulla. Vastauksia kyselyyn tuli peräti 1840 kappaletta ja sähköpostiosoitteensa Jopon ja Finnkinon elokuvalippujen arvontaa varten jätti 1743 vastaajaa.

Palkintojen arvonta on nyt suoritettu ja voittajille ilmoitettiin henkilökohtaisesti heitä kohdanneesta arpaonnesta. Kultaisen, Suomen 100-vuotisjuhlien kunniaksi valmistetun Jopon voitti Jani Mikkola. Finnkinon elokuvalippujen kohdalla arpa valitsi voittajiksi Valtteri Miettisen sekä Petri Remanderin. Onnea voittajille!

Jäsenkyselyn vastausten läpikäynti on parhaillaan meneillään. Vastaajia oli eniten (20%) humanistisesta tiedekunnasta, mutta seuraavaksi aktiivisin tiedekunta, Matemaattis-luonnontieteellinen, ei jäänyt kauas taakse 17 prosentillaan. Vastaajia oli kaikista Turun yliopiston tiedekunnista, sekä myös yliopiston filiaaleista Raumalta ja Porista.

Neljästä arvosta tärkeimpinä pidettiin järjestyksessä oikeudenmukaisuutta, akateemisuutta, yhteisöllisyyttä ja demokraattisuutta. Avointa palautetta TYY sai kaiken kaikkiaan 316 kappaletta.

Vastauksia käytetään paitsi TYYn toiminnan kehittämisessä, myös paraikaa käynnissä olevan strategian uudistamistyön hyödyksi.

Kiitos kaikille vastaajille!

TYY toivottaa hyviä kilometrejä Jani Mikkolan uudelle Jopolle.