Olet täällä

TYYn jäsenille: Turun Sanomat 1 kk ilmaiseksi!

Jaa +

Uutinen | 13.9.2016

 

Hei TYYläinen! Nyt saat jäsenetuna rahanarvoisen edun: Turun Sanomat kuukaudeksi täysin veloituksetta! Tutustumistilaus sisältää paperilehden liitteineen ja päivittäisen lukuoikeuden sekä näköislehteen että verkon TS+ -lisäsisältöön.

Jos haluat lukea Turun Sanomat digitaalisena, voit vaihtoehtoisesti tilata TS Digipaketin kuukaudeksi veloituksetta. TS Digipaketti –tilaus sisältää näköislehden ja päivittäisen lukuoikeuden verkon TS+ -lisäsisältöön. Näköislehti on luettavissa tietokoneella, iPhonella, iPadilla ja android-laitteella.

Turun Sanomista löydät monipuolista uutistarjontaa ja hyötytietoa samoissa kansissa. Lehti painottaa paikallisuutta. Turun Sanomien avulla tutustut kätevästi opiskeluympäristöösi. Löydät lehdestä koostettuna Turun ja lähialueen menovinkit sekä ajankohtaiset tapahtumat. Hyödyntämällä vielä kauppojen tarjoukset lehdestä, säästät selvää rahaa.

Tee Turun Sanomat -tilaus osoitteessa ts.fi/kampanja/16TYY1KK tai jos tilaat TS Digipaketin, osoitteessa ts.fi/kampanja/16TYYDIGI

TYYn jäsenetutarjous on voimassa. 11.10.2016 asti ja koskee TYYn jäseniä. Turun Sanomat –tilaus tulee tehdä opiskelupaikkakunnalle. Tarjous koskee talouksia, joihin ei vielä tule Turun Sanomia. Tilaus alkaa heti, kun Turun Sanomat on käsitellyt sen.