Olet täällä

TYYn hallitus 2022 järjestäytyi

Uutinen | 17.12.2021

Kuvassa vasemmalta: Tuomas Alm, Siiri Turunen, Akseli Tiitta, Camilla Saarinen, Arvi Tolvanen, Juho Pitkäranta. Kuvasta puuttuu Veera Pajunen.

Turun yliopiston ylioppilaskunnan uusi hallitus vuodelle 2022 järjestäytyi kokouksessaan 17.12. Hallitukseen kuuluu seitsemän henkilöä.

  • Camilla Saarinen: Puheenjohtaja
  • Akseli Tiitta: varapuheenjohtaja, sosiaalipolitiikka, koulutuspolitiikka, Satakunnan kampukset
  • Tuomas Alm: kansainväliset asiat, viestintä, yrityssuhteet
  • Juho Pitkäranta: opiskelijakulttuuri, kuntapolitiikka, kehitysyhteistyö
  • Veera Pajunen: järjestöt, avustustoimikunta, kulttuuri, ympäristö
  • Arvi Tolvanen: koulutuspolitiikka, työelämä, kuntapolitiikka
  • Siiri Turunen: viestintä, tuutorointi, vapaaehtoiset, sosiaalipolitiikka

Hallitus on perehtynyt tehtäväänsä viimeisen parin viikon aikana. Hallitus aloittaa toimensa virallisesti tammikuussa.

Mitä uusi hallitus odottaa tulevalta vuodelta ja miten he viettävät vuoden vaihdetta ennen hallitusvuotensa alkua?

Camilla Saarinen

Odotan ennen kaikkea näkyvää satavuotisjuhlintaa. Ensi vuosi on monella tavalla merkittävä. Satavuotiset ovat erinomainen hetki tarkastella TYYn historiaa, ja toisaalta uudistaa ylioppilaskunnan ilmettä ja toimintaa. Olemme päässeet hallituksen kanssa tutustumaan ja perehtymään joulukuussa, ja odotan innolla tammikuuta, jolloin pääsemme kunnolla vauhtiin! Hallituksella on paljon kehitysideoita, ja uskon, että ensi vuoden aikana TYYstä tulee entistä näkyvämpi, vaikuttavampi ja kiinnostavampi.

Joululomalla aion viettää aikaa perheeni ja koirani kanssa. Tahdon myös pitää sometaukoa ja lukea kirjoja, sillä lukemiselle on ollut valitettavan vähän aikaa tänä vuonna. Tärkeintä on palautua ja ladata akkuja, jotta kevät lähtee käyntiin mahdollisimman hyvin!

Akseli Tiitta

Odotan ensi vuodelta TYY100-juhlavuotta ja uusiin ihmisiin tutustumista.

Lomalla aion nukkua, viettää aikaa läheisten kanssa, soittaa kitaraa ja lukea jonkun hyvän kirjan.

Tuomas Alm

Odotan innolla tulevaa TYY100-juhlavuotta ja uuden hallituksen kanssa työskentelyä. Toivottavasti vuosi 2022 olisi mahdollisimman vapaa koronasta ja sen vaikutuksista. Toivon myös, että vuosi 2022 on se vuosi, kun TYY tulee houkuttelevaksi ja näkyväksi osaksi opiskelijoittemme elämää.

Tässä on vielä tenttejä loppiaiseen asti ja muutaman järjestön loppuviimeistelyt uuteen vuoteen siirryttäessä. Toivottavasti ehdin vihdoin lukea loppuun kirjan, jonka aloitin jouluna 2020.

Juho Pitkäranta

Odotan ensi vuoden olevan kiireinen mutta juhlantäyteinen. Uskonkin, että yhdessä näiden hallituskumppanien kanssa saadaan ikimuistoinen TYY100.

Joululomalla ajattelin ottaa rennosti, eli pelata tietokoneella ja urheilla. Parasta olisi, jos kotipuolessa olisi lunta sen verran, että pääsisi hiihtämään maastossa, joskin ainakin tällä hetkellä vaikuttaa huonolta.

Veera Pajunen

Odotan juhlallista TYY100-vuotta, jonka parissa myös päästään itsekin työskentelemään. Odotan myös innolla kaikkia haasteita mitä TYY tuo tullessaan.

Joululomalla aion rentoutua kunnolla, jotta jaksaa taas painaa hommia koko kevään. Syön siis kunnolla, ulkoilen ja lepään mahdollisimman paljon.

Arvi Tolvanen

Ensi vuonna haluan nostaa opiskelijoiden tekemisen meiningin mahdollisuuksien mukaan koronaa edeltävälle tasolle ja siitä yli TYYn 100. juhlavuoden myötä.

Joulupyhät vietän perheen parissa Parikkalassa. Loppuloman hyvässä seurassa muualla.

Siiri Turunen

Odotan todella innolla ensi vuotta TYYn hallituksessa erityisesti kun pääsemme toteuttamaan suurta ja toivottavasti ikimuistoista juhlavuotta. Mielenkiintoista päästä työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa edistäen oman ylioppilaskuntamme toimintaa ja näkyvyyttä sekä mahtavaa saada ottaa haltuun omat sektorit. Toivotaan, ettei koronatilanne pilaa tätä vuotta, vaan pääsemme tekemään täysillä töitä opiskelijoidemme parhaaksi.

Joululomalla lomailen taitoluisteluvalmennuksen parissa. Luistelijoiden loma koulusta on heille parasta aika harjoitella, joka tietää minulle töitä. Tarkoituksena myös toki käydä vanhempieni luona Vantaalla nauttimassa joulupöydän antimista. Vuodenvaihteen suunnitelmat ovat vielä toistaiseksi täysin auki.