Olet täällä

TYYn hallitus 2018 järjestäytyi

Uutinen | 14.12.2017

TYYn vuoden 2018 hallitus järjestäytyi kokouksessaan 14.12. ja jakoi vastuualueet vuodelle 2018.

Kysyimme uudelta hallitukselta:
1. Miten vietät joulua?
2. Mitä odotat tulevalta hallitusvuodelta?

Inari Harjuniemi, puheenjohtaja

1. Lomalla vietän aikaa perheeni kanssa ja näen myös 3-vuotiasta serkkuani. Varaan aikaa myös graduni edistämiseen.

2. Tulevalta vuodelta odotan sitä, että pääsen johtamaan uutta toimintasuunnitelmaa ja jalkauttamaan uutta strategiaa, sillä ne ovat molemmat hyviä. Lisäksi kuluneen vuoden aikana on kokeiltu paljon hyviä asioita, tavattu esimerkiksi järjestötoimijoita enemmän kuin ennen, ja odotan, että pääsemme levittämään ja kehittämään näitä hyviä käytänteitä myös ensi vuonna. Uusi hallitus vaikuttaa hyvältä porukalta ja haluan nähdä, miten hitsaudumme yhteen vuoden aikana.

Paavo Palanterä, varapuheenjohtaja

1. Lomalta odotan, että pääsen viettämään mahdollisimman paljon aikaa pääkaupunkiseudulla ja tapaamaan ystäviä, joita en ole ehtinyt nähdä syksyn kiireissä. Joulua vietän sukulaisten kanssa.

2. Hallitusvuotena haluan viedä järjestötoimijan kasvuni loppuun ja odotan työskentelyä Inarin kanssa PJ-parina. Haluan oppia lisää etenkin projektien johtamisesta ja ryhmädynamiikan ylläpitämisestä.

Sini Saarinen, koulutuspolitiikka

1. Jouluna teen töitä ja tapaan perhettä perinteisellä joululounaalla.

2. Hallitusvuodelta odotan ensisijaisesti paljon uutta ja sitä, että pääsen tekemään töitä uuden hallituksen kanssa. Tämä porukka vaikuttaa hyvältä ja pääsemme kehittymään tiiminä. Odotan elämäni parasta vuotta.

Olli-Pekka Paasivirta, kunnallispolitiikka, sosiaalipolitiikka

1. Joulun vietän Espoossa perheen ja suvun kanssa. Rentoudun ja lataan akkuja tulevalle hallitusvuodelle. Uuden vuoden vietän kaverin mökillä ja tapaan kavereita, joita en ole ehtinyt syksyllä tavata.

2. Ensi vuodelta odotan, että pääsen oppimaan lisää Turun yliopiston ja TYYn toiminnasta sekä vastuualueeni toiminnasta. Toivon, että tutustuisin uusiin ihmisiin ja saisin uusia kontakteja.

Emmi Simonen, vapaaehtoiset, kansainväliset asiat, järjestöt              

1. Alkulomasta aion viettää mahdollisimman paljon aikaa perheen kanssa Joensuussa. Sen jälkeen lähden Itävaltaan laskettelemaan kavereiden kanssa. Siellä minulla on myös paikallisia tuttuja.

2. Ensi vuodelta odotan henkistä kasvua tämän hienon porukan kanssa, johon olen päässyt jo perehdytysten aikana tutustumaan. Toivon, että voimme jättää oman kädenjälkemme TYYn pitkiin perinteisiin.

 Iina Ryhtä, kulttuuri, liikunta

1. Jouluksi lähden Vietnamiin ja Kambodžaan reissaamaan ja tankkaamaan D-vitamiinia.

2. Tulevalta vuodelta odotan uusia haasteita ja ihmisiä ja sitä, että pääsen kehittämään TYYn tapahtumia.

Noel Snygg, yritysyhteistyö

1. Joulun ja uuden vuoden vietän Vietnamissa Hanoissa.

2. Ensi vuodelta odotan, että pääsen tutustumaan entistä paremmin Turun yliopiston toimintaan ja tutustumaan uusiin ihmisiin.