Olet täällä

TYYn hallitus 2017 järjestäytyi

Jaa +

Uutinen | 16.12.2016

TYYn uusi hallitus vuodelle 2017 on perehtynyt hallitustoimintaan viimeisen viikon ajan. Torstaina 15.12. hallitus piti järjestäytymiskokouksen, jossa sovittiin vastuualueista.

"Vastuunjaossa korostettiin tänä vuonna hieman vahvempaa poikkisektoraalisuutta. Esimerkiksi kunnallispolitiikkaa on tarkoitus tuoda jossain määrin osaksi kaikkien toimintaa”, kertoo TYYn hallituksen vuoden 2017 puheenjohtaja Miika Tiainen. ”Uskon, että ensi vuodesta tällä porukalla tulee mainio, sillä saimme sovitettua hallituksen jäsenten kiinnostuksen kohteet ja motivaatiot hyvin yhteen."

Uuden hallitusjaon esittelyn yhteydessä kysyimme, mitä hallituslaiset odottavat ensi vuodelta ja miten he rentoutuvat vuodenvaihteessa.

Inari Harjuniemi, varapuheenjohtaja ja koulutuspolitiikka

"Eniten odotan mukavaa vuotta. Olen tehnyt koulutuspolitiikkaa ainejärjestö- ja tiedekuntatasolla, ja nyt on mielenkiintoista nähdä, mitä se on yliopistotasolla ja valtakunnallisesti."

"Joululomalla yritän saada gradun valmiiksi. Aion myös lukea loppuun Jussi Valtosen romaanin He eivät tiedä mitä tekevät, ja vierailla tätini luona, missä tapaan myös 2-vuotiaan serkkuni."

Ali Benkherouf, kansainväliset asiat, viestintä ja työelämä

"Odotan, että pääsemme kehittämään englanninkielistä viestintää sekä kansainvälisten opiskelijoiden osallistamista. Haluan, että TYYstä tulee KV-opiskelijoillekin entistä lähestyttävämpi ylioppilaskunta."

"Vuoden lopuksi matkustan Kuwaitiin tapaamaan perhettäni. Siellä on mukavan lämmintä rentoutua, koota ajatuksia ja valmistautua tulevaan vuoteen."

Saana Kallio, kulttuuri, ympäristö ja viestintä

"Odotan ensi vuodesta upeaa TYYn juhlavuotta. Vuosi 2017 on hyvä vuosi tehdä kulttuuria isosti. Olen myös iloinen, että viestintäsektorilla on kolme vastaavaa. Se antaa mahdollisuuksia kehittää tapahtumaviestintää."

"Joululomalla ajattelin pistää kandini pakettiin, ettei tarvitse miettiä sitä enää alkuvuodesta."

Laura-Maria Poikela, terveydenhuolto, hyvinvointi, asuminen, liikunta ja työelämä

"Haluan vaikuttaa hyvinvointiin ja terveyteen liittyviin asioihin. Olen tyytyväinen sektorivalintoihin, sillä omilla sektoreillani hyvinvointi ja terveys limittyvät yhteen. Tavoitteeni on, että voin vuoden päästä sanoa saaneeni aikaan jotain konkreettista ja hyvää."

"Minulla on ensimmäinen vapaa joulu kahdeksaan vuoteen, sillä olen päivystänyt kaikki aikaisemmat joulut. Aion mennä mökille ja uida avannossa järvessä."

Janne Salakka, kaupunkivaikuttamisen koordinointi, yhdenvertaisuus, toimeentulo, kehitysyhteistyö ja viestintä

"Odotan, että pääsen työskentelemään innostavassa ja motivoituneessa porukassa ja kehittämään uusia taitoja. Odotan myös, että pääsen tekemään konkreettista vaikuttamista kunnallisella sektorilla. Toivon myös, että vuoden aikana meistä tulee hyviä ystäviä, jotka ovat tiivis porukka vielä TYY-alumneinakin."

"Loppuvuodesta aion ensin hoitaa viimeiset opintorästit pois alta. Aion myös rentoutua katselemalla elokuvia ja lukemalla. Jouluksi matkustan vanhempieni kanssa torpalle Kristiinankaupunkiin."

Matias Virta, järjestöt, yritysyhteistyö ja tuutorointi

"Odotan haastavaa, mutta antoisaa vuotta. Vastuualueellani pääsen kehittämään muun muassa PJ-neuvoston ja avustustoimikunnan toimintaa."

"Lomalla yritän rentoutua ja harjoittelen Beer Pongin euroopanmestaruuskisoihin."