Olet täällä

TYYn edustajisto päättää ylioppilaskunnan hallituksen täydentämisestä

Jaa +

Uutinen | 14.8.2017

TYYn hallituksessa tapahtuu muutos. Hallituksen jäsen Ali Benkherouf on valmistunut kesällä, eikä näin ollen voi enää toimia hallituksen jäsenenä. Ylioppilaskunnan edustajisto on kutsuttu koolle ylimääräiseen kokoukseen 23.8. päättämään mahdollisesta hallituksen täydentämisestä.

Ylimääräisessä kokouksessaan edustajisto päättää hallituksen koosta vuoden 2017 loppuun päättyvälle kaudelle sekä mahdollisesti valittavasta ehdokkaasta. Kuka tahansa läsnä oleva ylioppilaskunnan jäsen voidaan valita hallituksen jäseneksi. Esitykset hallituksen jäseneksi tulevat edustajistoryhmiltä.

Hallituksessa työskentelet säännöllisesti esimerkiksi yliopiston johdon ja muiden keskeisten sidosryhmien kanssa sen eteen, että Turun yliopisto olisi entistä parempi opiskelupaikka.

Hallituksen jäsenelle maksetaan kuukausittainen palkkio, jonka tarkoituksena on mahdollistaa täysipainoinen keskittyminen hallituksessa toimimiseen. Luottamustoimi ei noudata virastoaikoja, vaan sovitut palaverit, asioihin perehtyminen ja tapaamiset hoidetaan siten kuin hallituksessa parhaaksi nähdään. Hallitustyöskentelyyn kuuluu päivällä tehtävän työskentelyn ja kokousten lisäksi monia edustustapaamisia, jotka ovat usein illalla ja viikonloppuisin. Vastapainona hallituksen jäsenten ei edellytetä olevan päivittäin aamusta saakka toimistolla.

Oletko kiinnostunut toimimaan TYYn hallituksessa?

Kiinnostuitko hallitustoiminnasta ja haluaisit mahdollisesti ehdolle? Ota yhteys haluamaasi edustajistoryhmään ja kerro heille kiinnostuksestasi maanantaihin 21.8. mennessä.

Katso edustajistoryhmien 2015 - 2017 yhteystiedot

Tutustu eri edustajistolistojen esittelyihin ja löydä itsellesi läheisin