Olet täällä

TYYn 0,7 % kohde 2021 haussa

Uutinen | 1.3.2021

Turun yliopiston ylioppilaskunta on sitoutunut lahjoittamaan vuotuisesta budjetistaan 0,7 prosenttia kehitysyhteistyöhön. Summa jaetaan kahden järjestön kesken ja tänä vuonna lahjoitettava summa on noin 2600 euroa järjestöä kohden. Myönnetty avustus tulee käyttää vuoden 2021 toimintaan. 

Vuonna 2021 0,7 % -osuudesta puolet lahjoitetaan TYYn ja Huussi ry:n yhteishankkeelle Sambiaan. TYY etsii nyt toista lahjoituskohdetta vuodelle 2021.

Etsimme hanketta, jossa:

  • Suomessa toimivalla järjestöllä on kumppani globaalissa etelässä 

  • täyttyy joitakin Agenda2030 -tavoitteita 

  • huomioidaan yhteiskunnan heikoimmassa asemassa olevat ryhmät (kuten vähemmistöt, naiset, lapset, vammaiset jne.). 

Huomioimme myös hankkeiden alueellisen tasapainon ja toivomme hakemuksia hankkeista, joita toteutetaan vähiten kehittyneissä maissa. 

Hae näin:

Täytä sähköinen hakemus 14.3.2021 klo 23.59 mennessä. TYYn hallitus päättää TYYn kehitysyhteistyösiiven esityksestä valitun kohteen ja ilmoittaa kaikille hakijoille valinnastaan huhtikuun aikana. Valitulle kohteille maksetaan summa kahdessa erässä, ja ensimmäinen maksu suoritetaan huhti-toukokuussa. Järjestön tulee toimittaa lyhyt raportti toiminnasta elokuun loppuun mennessä (31.8.2021). Toinen erä maksetaan syyskuussa.

Myös aiemmin TYYn 0,7 % tukea saanut tai hakenut järjestö voi osallistua hakuun, mutta suosimme hakijoita, jotka eivät ole aiemmin tulleet valituiksi TYYn 0,7%-kohteiksi.  

Lisätietoja:

Satu Nurmi, TYYn kansainvälisten asioiden asiantuntija tyy-internationalspecialist@utu.fi

TYYn kehitysyhteistyö

TYYn 0,7 % kumppanit aiempina vuosina

Agenda 2030 -tavoitteet