Olet täällä

TYY täyttää 93 vuotta - tervetuloa vuosijuhlille Turun linnaan

Jaa +

Uutinen | 12.10.2015

Hei ylioppilaskunnan jäsen!

Turun yliopiston ylioppilaskunta täyttää tänä vuonna 93 vuotta. Akateemisia vuosijuhlia juhlitaan upeassa Turun linnassa 14.11. klo 18 alkaen. Kaikki ylioppilaskunnan jäsenet ovat erittäin tervetulleita juhlistamaan tätä hetkeä kanssamme.

Akateemiset vuosijuhlat ovat yksi yliopistossa opiskeluajan hienoimmat ja koreimmat juhlat, siksi niitä sanotaankin aina vuoden kohokohdaksi. Näissä juhlissa miehet pukeutuvat frakkiin tai tummaan pukuun ja naiset näyttävään juhlapukuun.

Ilta alkaa cocktail-tilaisuudella, jossa yhteistyötahot ja TYYn järjestöt antavat tervehdyksensä ylioppilaskunnalle. Tämän jälkeen siirrymme yhteisellä kuljetuksella itse juhlapaikalle Turun linnaan. Turun linnassa ohjelmaan kuuluu hyvää ruokaa ja juomaa, esityksiä sekä puheita. Juhlat kruunautuvat illan tansseihin orkesterin tahdissa.

Ilta ei kuitenkaan lopu tähän, vaan seuraavaksi on siirtyminen jatkoille. Jatkoilla juhlitaankin rennompaan tahtiin aina pikkutunneille asti. Seuraavan päivän silliksellä voikin sitten lepäillä ja syödä samalla, kun karistaa edellisillan väsymykset vähitellen silmistään.

Jäsenenä sinun ei suinkaan kannata hukata tätä tilaisuutta vaan tulla juhlimaan meidän kaikkien kanssa yhteistä ylioppilaskuntaamme ja tutustumaan uusiin ihmisiin poikkitieteellisesti.

Yleinen ilmoittautuminen juhliin alkaa maanantaina 12.10. Huomaathan, että ilmoittautuminen on auki 1.11. puoleenyöhön saakka, mutta paikkoja on vain rajoitetusti. Ole siis nopea.

Tapahtuma Facebookissa

► Kaikki tarvittava tieto: www.tyy.fi/vuosijuhlat

Ilmoittaudu vuosijuhlille

 
Vastauksia mieleen tuleviin kysymyksiin antaa:

Laura Aaltonen
vuosijuhlien tapahtumatuottaja
lamaaal@utu.fi