Olet täällä

TYY täyttää 100 vuotta ja kohta se näkyy myös kampuksella

Uutinen | 18.2.2022

Turun yliopiston ylioppilaskunta (TYY) on vuonna 1922 perustettu Turun yliopiston opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestö. Vuonna 2022 juhlimme satavuotista taivaltamme koko yliopistoyhteisön voimin.

Juhlavuoden kunniaksi TYY uusi visuaalisen ilmeensä ja uusi logo julkaistaan tänään 18.2. Ilmeen haluttiin kunnioittavat TYYn perinteikästä siipisoihtua ja sen pohjalla onkin käytetty aikaisempien logojen aihioita. Ilmeen toteuttajana toimi Piia Hottinen mainostoimisto Taiga Oy:stä.

”Oli kunnia päästä suunnittelemaan aikaa kestävä juhlavuoden logo ja visuaalinen ilme Turun Yliopiston ylioppilaskunnalle. Uudistus tehtiin vanhaa logoa ja väriä kunnioittaen. Tuttu siipisoihtu ja sininen väri säilytettiin, mutta saimme luotua uuden modernin ja toimivan kokonaisuuden. Uusi visuaalinen ilme on tyylikäs, siitä huokuu rentous ja ilo opiskeluun”, Hottinen toteaa.

TYYn uuteen graafiseen ohjeeseen voit tutustua täältä.

TYY100-juhlavuoden tapahtumat käynnistyvät 31.3. TYYlikäs satanen -avajaistapahtumalla

Torstaina 31.3. vietämme juhlavuoden avajaisia Yliopistonmäellä. Taphtuma järjestetään yhdessä TYYn järjestöjen ja Turun yliopiston kanssa, ja sinne ovat tervetulleita kaikki opiskelijat, alumnit, yliopistolaiset ja kaupunkilaiset.

”Juhlavuosi polkaistaan käyntiin karnevaalimaisella kansanjuhlalla. Tuttuun tapaan pääsette tutustumaan ständeileviin järjestöihin, ja päälavalla on luvassa sekä asiallisempaa että viihteellisempää ohjelmaa. Tapahtuman päätteeksi päästään nauttimaan nimekkään pääartistin räjähtävästä keikasta, jonka jälkeen homma perkelöityy vuosisadan jatkoihin Night Club Marilynissa, Vegasissa ja Fortessa. Ellei suunnitelmanasi ole paeta risteilyä Tuonelan lautturin kanssa vuoteen 2122 saakka, ei näitä pippaloita kannata missata”, kuvailee TYYn hallituksen kulttuurivastaava Juho Pitkäranta.

TYYlikkään satasen pääesiintyjän paljastamme myöhemmin, mutta luvassa on taatusti huippukeikka. Lisää tapahtumasta kuulette ensi viikolla, mutta nyt kannattaa jo ottaa päivämäärä talteen.

”TYY100 on täällä! Rajoitusten poistumisen kunniaksi satavuotisten on aika startata!” toteaa TYYn puheenjohtaja Camilla Saarinen.