Olet täällä

TYY myöntää järjestöille toiminta-avustuksia – hakemus jätettävä maaliskuun loppuun mennessä

Uutinen | 10.3.2016

TYYn järjestöille tarjoamaa toiminta-avustusta voi nyt hakea. Avustuksia jaetaan tänä vuonna yhteensä 70 460 €.

Viimeinen hakupäivä toiminta-avustuksille on torstai 31.3. Yhdistys voi kuitenkin perustellusta syystä saada lisäaikaa hakemuksen tekemiseen. Lisäaikaa haetaan toimittamalla allekirjoitettu vapaamuotoinen lisäaikahakemus perusteluineen TYYn kansliaan viimeistään perjantaina 31.3. klo 12 mennessä. Kuoreen tulee merkitä "Toiminta-avustuksen lisäaika". Lisäaikaa voidaan myöntää korkeintaan 14.4. asti.

Toiminta-avustusta haetaan sähköisellä lomakkeella. Lomaketta pääsee täyttämään kirjautumalla TYYn nettisivuille yhdistyksen omalla tunnuksella. Mikäli yhdistyksen tunnus tai salasana ei toimi, ottakaa yhteyttä järjestö- ja hallintoasiantuntija Virva Viljaseen (tyy-jarjestosihteeri@utu.fi).

Toiminta-avustushakemukset käsitellään huhtikuun aikana.

Avustusten jakamista ohjaa TYYn ohjesääntö järjestöistä, avustuksista ja avustustoimikunnasta.

Kaikkien niiden yhdistysten, jotka ovat saaneet toiminta-avustuksen perusosan ennakkona vuoden alussa, on haettava toiminta-avustusta. Muussa tapauksessa toiminta-avustuksen perusosa peritään takaisin.

Toiminta-avustuksiin liittyen järjestetään avustuskoulutus. Paikkana toimii Turku-sali ja aika on keskiviikko 23.3. klo 16.00. Koulutus on suunnattu erityisesti puheenjohtajille ja/tai varapuheenjohtajille, mutta tilaisuus on avoin muillekin kiinnostuneille.

Mikäli herää kysymyksiä avustuskäytäntöihin tai lomakkeeseen liittyen, ottakaa yhteyttä joko hallituksen järjestövastaavaan Laura Aaltoseen (tyy-kulttuuri@utu.fi) tai järjestö- ja hallintoasiantuntija Virva Viljaseen (tyy-jarjestosihteeri@utu.fi).