Olet täällä

TYY mukana Turku Pridessa

Uutinen | 22.8.2017

Turun yliopiston ylioppilaskunta osallistuu Turku Priden mielenilmauskulkueeseen lauantaina 26.8. Kokoonnumme VANHALLA SUURTORILLA (HUOM! paikka muuttunut) kello 12.30 ja mukaan ovat tervetulleita kaikki. Ennen kulkueen lähtöä fiilistä mäkeen tuo PINK TACO KREW.

Kulkueen aikana kulkueen kanssa marssivat Turku Priden järjestyksenvalvojat. Kulkue päätyy Kupittaanpuistoon, jossa puistojuhla alkaa klo 15:00.

"TYY on sitoutunut kaikessa toiminnassaan yhdenvertaisuuden edistämiseen. Yhdenvertainen, tasa-arvoinen ja syrjinnästä vapaa ylioppilaskunta ja yhteiskunta ovat opiskelijoiden hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn perusta. On tärkeää muistaa, että ylioppilaskunnan jäsenet muodostavat hyvin monimuotoisen joukon", kommentoi TYYn yhdenvertaisuusvastaava Janne Salakka.

TYYn edustajisto hyväksyi ylioppilaskunnan uuden yhdenvertaisuusohjelman 2016. Ohjelman pohjalta työstetään parhaillaan yhdenvertaisuusopasta, jonka on tarkoitus auttaa TYYn järjestöjä huomiomaan yhdenvertaisuuden ja syrjimättömyyden periaatteet paremmin omassa toiminnassaan. Opas tulee järjestöjen käyttöön syksyllä 2017.

"Osallistumalla Turku Prideen TYY haluaa osoittaa tukensa ja sitoumuksensa edistää yhdenvertaisuutta. Suomi on yksi maailman tasa-arvoisimmista yhteiskunnista. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tasa-arvotyö olisi valmis", Salakka toteaa.

Turku Pride järjestää erilaisia tapahtumia Pride-viikolla 21.-27.8. Tapahtumia voit seurata täältä.