Olet täällä

TYY jakoi toiminta-avustukset vuodelle 2017

Uutinen | 22.5.2017

Turun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus on päättänyt jakaa toiminta-avustukset vuodelle 2017. Päätöksen näet täältä: http://www.tyy.fi/sites/tyy.fi/files/attachment/hyvliite3_toiminta-avustukset_2017.pdf

Toiminta-avustuksia jaettiin tänä vuonna yhteensä 72 100 euroa. Avustusta myönnettiin yhteensä 124 järjestölle, ja avustukset maksetaan näillä näkymin kesäkuun alussa.

Yksittäisen järjestön osuus toiminta-avustuksista koostuu perusosasta (200 euroa tiedekunta-, tieteenala- ja ainejärjestöille, 100 euroa osakunnille ja harrastejärjestöille) ja hakemuksen perusteella määräytyvästä pisteosasta. Pisteosaan vaikuttavat muun muassa hakemuksessa osoitettu toiminnan aktiivisuus ja laajuus. Porin ja Rauman kampuksilla toimiville järjestöille maksetaan lisäksi filiaalilisää.

Avustuksen suuruuteen vaikuttaa myös ylioppilaskuntaan kuuluvien jäsenten osuus järjestön jäsenistä ja järjestön varallisuus. Jos järjestön talouden ylijäämä oli yhtä suuri tai enemmän kuin yhdistykselle myönnettävissä oleva avustus kokonaisuudessaan kerrottuna kuudella, jätettiin pisteosa kokonaan myöntämättä ohjesäännön mukaisesti.

Avustusten myöntämisestä määrää ohjesääntö järjestöistä, avustuksista ja avustustoimikunnasta.

Lisätietoja avustuksista antavat hallituksen järjestövastaava Matias Virta (tyy-ay@utu.fi) ja järjestö- ja hallintoasiantuntija Lauri Lahoniitty (tyy-jarjestosihteeri@utu.fi).