Olet täällä

TYY hakee vuokratilojen hoitajaa

Hakukuulutus | 28.2.2020

Turun yliopiston ylioppilaskunta (TYY) hakee

VUOKRATILOJEN HOITAJAA osa-aikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian maaliskuussa 2020. 

Tarjoamme sinulle joustavat työajat ja itsenäisen työn, johon saat tukea ylioppilaskunnan toimistolta. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä ja sopii hyvin esimerkiksi opintojen ohella tehtäväksi.

Vuokratilojen hoitajana toimenkuvaasi kuuluvat

  • ylioppilaskunnan vuokratilojen eli Q-talon (Nummenpuistokatu 2) ja TYYn saunan (Rehtorinpellonkatu 4 A) kunnon tarkastaminen vuokrausten jälkeen ja yhteydenpito vuokralaisiin
  • tilojen yleisestä kunnosta huolehtiminen ja tarvittavien korjausten ja ylläpitotöiden tekeminen tai tilaaminen
  • vuokraustoiminnan ja tilojen kehittäminen yhdessä ylioppilaskunnan muiden työntekijöiden kanssa
  • muita ylioppilaskunnan palvelutoimintaan liittyviä tehtäviä

Edellytämme sinulta 

  • järjestelmällistä, tehokasta, ratkaisukeskeistä ja oma-aloitteista otetta työhön
  • taitoa sopeutua muuttuviin tilanteisiin sekä yhteistyökykyä
  • palveluhenkisyyttä, viestintävalmiuksia ja halua kehittää toimintaa
  • riittävää suomen ja englannin kielen taitoa

B-ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön sekä TYYn ja sen järjestöjen tuntemus katsotaan eduksi.

Tuntipalkka on 12,14 euroa tunnissa + mahdolliset kokemus- ja tutkintolisät. Työaika riippuu vuokrausten määrästä ja on kesäaikaa lukuun ottamatta noin 10 tuntia viikossa. Työsuhteessa noudatetaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee palauttaa 9.3.2020 klo 23.59 mennessä sähköisesti osoitteeseen tyy-paasihteeri@utu.fi. Sähköpostin otsikoksi merkintä ”Tilojen hoitajan haku”.

Parhaat hakijat haastatellaan jo 11.3. ja valinta tehdään TYYn hallituksen kokouksessa 13.3.2020. Perehdyttäminen järjestetään työsuhteen alussa.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä. 

Turun yliopiston ylioppilaskunta noudattaa toiminnassaan sivulla www.tyy.fi/tietosuoja kuvattuja tietosuojakäytäntöjä. Ylioppilaskunnalle lähetetyt työhakemukset ovat julkisia lain viranomaisten toiminnan julkisuudesta (621/1999) nojalla.

Turun yliopiston ylioppilaskunta on Turun yliopiston yli 14 000 perustutkinto- ja jatko-opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Ylioppilaskunta edistää jäsentensä kulttuurisia, sosiaalisia ja yhteiskunnallisia pyrkimyksiä.

Lisätiedot:
pääsihteeri Petra Peltonen, tyy-paasihteeri@utu.fi, 0400 551 931