Olet täällä

TYY hakee vuokratilojen hoitajaa

Jaa +

Hakukuulutus | 11.4.2019

Turun yliopiston ylioppilaskunta hakee vuokratilojen hoitajaa osa-aikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa heti valinnan jälkeen tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
 
Tarjoamme sinulle joustavat työajat ja itsenäisen työn, johon saat tukea ylioppilaskunnan toimistolta. Työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen ohella tehtäväksi.
 

Vuokratilojen hoitajana toimenkuvaasi kuuluvat: 

  • ylioppilaskunnan vuokratilojen eli Q-talon (Nummenpuistokatu 2) ja TYYn saunan (Rehtorinpellonkatu 4 A) kunnon tarkastaminen vuokrausten jälkeen ja yhteydenpito vuokralaisiin
  • tilojen yleisestä kunnosta huolehtiminen ja tarvittavien korjausten ja ylläpitotöiden tekeminen tai tilaaminen
  • vuokraustoiminnan ja tilojen kehittäminen yhdessä ylioppilaskunnan muiden työntekijöiden kanssa

 
Edellytämme sinulta 

  • järjestelmällistä, tehokasta, ratkaisukeskeistä ja oma-aloitteista otetta työhön
  • taitoa sopeutua muuttuviin tilanteisiin sekä yhteistyökykyä
  • viestintävalmiuksia ja halua kehittää toimintaa

B-ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön sekä TYYn ja sen järjestöjen tuntemus katsotaan eduksi.


Tuntipalkka on 12,14 euroa tunnissa + mahdolliset kokemus- ja tutkintolisät. Työaika riippuu vuokrausten määrästä ja on kesäaikaa lukuun ottamatta noin 10 tuntia viikossa. Työsuhteessa noudatetaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta.


Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee palauttaa 23.4.2019 klo 12.00 mennessä sähköisesti osoitteeseen tyy-paasihteeri@utu.fi. Sähköpostin otsikoksi merkintä ”Tilojen hoitajan haku”. Parhaat hakijat haastatellaan jo 24.4. ja valinta tehdään TYYn hallituksen kokouksessa 25.4.2019.

 

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä. 

 

Turun yliopiston ylioppilaskunta on Turun yliopiston yli 14 000 perustutkinto- ja jatko-opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Ylioppilaskunta edistää jäsentensä kulttuurisia, sosiaalisia ja yhteiskunnallisia pyrkimyksiä.


Lisätiedot:
pääsihteeri Rauli Elenius, tyy-paasihteeri@utu.fi, 0400 551 931