Olet täällä

TYY hakee viestintäasiantuntijaa

Hakukuulutus | 18.2.2022

Turun yliopiston ylioppilaskunta (TYY) hakee

VIESTINTÄASIANTUNTIJAA kokopäiväiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa 21.3.2022 tai mahdollisimman pian.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan opiskelijamaailmasta, haastavia ja monipuolisia työtehtäviä sekä erinomaiset mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen. TYY viestii nettisivujen, uutiskirjeiden ja sosiaalisen median kanavien avulla (Twitter, Instagram ja Facebook), suoratoistamalla kokouksia nettiin sekä virallisten tiedotteiden ja mielipidekirjoitusten välityksellä.

Viestintäasiantuntijan toimenkuvaan kuuluvat

 • ylioppilaskunnan sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelu, organisointi, koordinointi ja toteuttaminen
 • graafinen suunnittelu, taitto, videoiden ja somemateriaalien laatiminen
 • viestinnän sisällöntuottamiseen osallistuminen
 • TYYn nettisivujen ja somekanavien päivittäminen
 • PR-toimintaan osallistuminen

Edellytämme sinulta

 • kokemusta viestintään liittyvistä tehtävistä, erityisesti verkkoviestinnästä
 • erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa
 • Photoshopin, Indesignin ja Canvan hyvää hallintaa
 • sosiaalisen median alustojen hyvää tuntemusta ja kokemusta niin some-viestinnän suunnittelusta kuin toteutuksesta
 • yhteistyö-, organisointi- ja paineensietokykyä sekä aloitteellisuutta ja järjestelmällisyyttä
 • intoa kehittää TYYn viestintää ja ylläpitää oman viestintäosaamisesi ajantasaisuutta

Laaja-alainen viestintäosaaminen ja viestintäalan opinnot, kokemus kirjoitettujen tekstien ja visuaalisten materiaalien (kuva- ja videomateriaali) laatimisesta sekä tuntemus opiskelijamaailmasta ja järjestötoiminnasta katsotaan eduksi.

Peruspalkka on 2251,43 euroa kuukaudessa + mahdolliset kokemus- ja tutkintolisät. Työaika on 36,5 tuntia viikossa. Työsuhde-etuihin kuuluu osittainen lounas- ja virike-etu. Työsuhteessa noudatetaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee palauttaa 4.3.2022 klo 12.00 mennessä sähköisesti osoitteeseen tyy-paasihteeri@utu.fi. Sähköpostin otsikoksi merkintä ”Viestintäasiantuntijan haku”.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin. Haastatteluun kutsuttaville annetaan ennakkotehtävä suoritettavaksi ennen haastatteluita. Haastattelut pidetään viikolla 10. Ylioppilaskunnan hallitus valitsee viestintäasiantuntijan 16.3. pidettävässä kokouksessa. Perehdyttäminen järjestetään työsuhteen alussa.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Turun yliopiston ylioppilaskunta noudattaa toiminnassaan sivulla www.tyy.fi/tietosuoja kuvattuja tietosuojakäytäntöjä. Ylioppilaskunnalle lähetetyt työhakemukset ovat julkisia lain viranomaisten toiminnan julkisuudesta (621/1999) nojalla.

Turun yliopiston ylioppilaskunta on Turun yliopiston yli 14 000 perustutkinto- ja jatko-opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Ylioppilaskunta edistää jäsentensä kulttuurisia, sosiaalisia ja yhteiskunnallisia pyrkimyksiä.

Lisätiedot:

Työsuhteesta: pääsihteeri Petra Peltonen, tyy-paasihteeri@utu.fi +358 40 055 1931

Tehtävästä: viestintäasiantuntija Frida Pessi, tyy-viestintaasiantuntija@utu.fi +358 44 796 1077