Olet täällä

TYY hakee TYY-kierrosten koordinaattoria

Jaa +

Uutinen | 2.4.2015

Turun yliopiston ylioppilaskunta on Turun yliopiston lähes 14 000 perustutkinto- ja jatko-opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Ylioppilaskunta edistää jäsentensä kulttuurisia, sosiaalisia ja yhteiskunnallisia pyrkimyksiä.

Tervetuloa yhteisöön, jossa räväkkyys on normaalitila!

Turun yliopiston ylioppilaskunta hakee

TYY-KIERROSTEN KOORDINAATTORIA
ajalle 18.5.–1.11.2015.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan opiskelijamaailmasta, kiinnostavia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen.

TYY-kierrosten koordinaattorin toimenkuvaan kuuluu:

  • syksyllä 2015 pidettävien uusien opiskelijoiden TYY-esittelykierroksista vastaaminen
  • kierrosten aikataulun laatiminen
  • kierrosten käytännön toteutuksesta vastaaminen
  • esittelyn sisällön suunnittelu yhdessä ylioppilaskunnan järjestö- ja hallintoasiantuntijan ja hallituksen tuutorointivastaavan kanssa.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, sujuvaa suullista ilmaisua suomeksi ja englanniksi, paineensietokykyä sekä hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä. Lisäksi tehtävässä tarvitaan kykyä tehdä itsenäistä ja vastuullista työtä.

Aiempi kokemus tuutoroinnista, ylioppilaskuntatoiminnasta ja asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi. Tarjoamme koordinaattorille työkokemusta yleisötapahtumien järjestämisestä ja suunnittelusta sekä projektityöstä. Koordinaattori saa työssään ohjausta ja tukea TYYn henkilökunnalta. Hänellä on myös käytössään edellisten vuosien materiaali TYY-kierrosten toteuttamisesta.

Koordinaattorille maksetaan työstä 800 euron palkkio (sis. lomakorvaukset). Pääosa työstä keskittyy elo-syyskuulle.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee palauttaa sähköisesti osoitteeseen tyy-jarjestosihteeri@utu.fi sunnuntaihin 19.4.2015 klo 23.59 mennessä. Osa hakijoista haastatellaan tarvittaessa. TYYn hallitus valitsee koordinaattorin kokouksessaan 7.5.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Lisätietoja tehtävästä:
TYYn järjestö- ja hallintoasiantuntija Lauri Lahoniitty,
tyy-jarjestosihteeri@utu.fi, +358 44 796 1065

TYYn hallituksen tuutorointivastaava Lauri Liljenbäck,
tyy-ay@utu.fi, +358 44 796 1058