Olet täällä

TYY hakee Turun ylioppilaslehden päätoimittajan sijaista

Jaa +

Hakukuulutus | 27.4.2015

Turun ylioppilaslehti on Turun yliopiston ylioppilaskunnan julkaisu, joka ilmestyy 9 kertaa vuodessa syys- ja kevätlukukausien aikana. Lehden levikki on 9 000 kappaletta.

Turun yliopiston ylioppilaskunta hakee Turun ylioppilaslehden päätoimittajan sijaista elokuun puolivälistä 2015 maaliskuun alkuun 2016. Työsuhde on kokoaikainen. Palkka on journalistiliiton palkkataulukon mukainen (IIb).

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan opiskelijamaailmasta, haastavia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen.

Päätoimittaja vastaa Turun ylioppilaslehden ilmestymisestä. Päätoimittajan tehtäviin kuuluu:

  • toimittajakunnan työnjohdollisena esimiehenä toimiminen
  • lehden ja sen talouden aktiivinen kehittäminen ja sisällöstä vastaaminen
  • paperilehden taittaminen ja nettisivujen ylläpitäminen.

Turun ylioppilaslehdessä työskentelee päätoimittajan lisäksi lehden toimittajaharjoittelija ja siviilipalvelushenkilö sekä laaja avustajakunta.

Edellytämme hakijalta

  • kokemusta lehtityöstä,
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn,
  • erinomaista suomen kielen taitoa,
  • Indesign- ja Photoshop-ohjelmien hallintaa sekä kokemusta taittamisesta ja kuvankäsittelystä
  • sosiaalisen median taitoja
  • yhteistyö- ja organisointikykyä
  • aloitteellisuutta.

Eduksi katsotaan näkemys ja ideat verkkomainonnan kehittämisestä ja lehden avustajakunnan laajentamisesta sekä kokemus toimituksen esimiestehtävistä.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee palauttaa sunnuntaihin 10.5.2015 klo 23.59 mennessä osoitteeseen tyy-kanslia@utu.fi. Sähköpostin otsikoksi ”päätoimittajahaku 2015”.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut pidetään viikoilla 20 ja 21 ja ylioppilaskunnan edustajisto valitsee päätoimittajan sijaisen 20.5.2015 pidettävässä kokouksessa. Perehdyttäminen järjestetään sopimuksen mukaan työsuhteen alkaessa.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Lisätiedot:

Tehtävä: päätoimittaja Lauri Hannus 045 356 4517, tyl-paatoimittaja@utu.fi
Valintaprosessi: pääsihteeri Rauli Elenius 0400 551 931, tyy-paasihteeri@utu.fi

 

Tervetuloa yhteisöön, jossa räväkkyys on normaalitila!

Turun yliopiston ylioppilaskunta on Turun yliopiston yli 14 000 perustutkinto- ja jatko-opiskelijan etu- ja palvelujärjestö, joka edistää toiminnassaan jäsentensä kulttuurisia, sosiaalisia ja yhteiskunnallisia pyrkimyksiä. Ylioppilaskunnan päivittäistä toimintaa hoitaa seitsemänhenkinen hallitus, palkatut edunvalvonta-asiantuntijat ja muu palvelu- ja hallintohenkilökunta.