Olet täällä

TYY hakee tuottajaa ylioppilaskunnan vuosijuhlaviikolle ja 95. vuosijuhlille

Uutinen | 24.2.2017

TYY hakee tapahtumatuottajaa tai tapahtumatuottajaparia järjestämään ylioppilaskunnan vuosijuhlaviikkoa ja 95. vuosijuhlia

Turun yliopiston ylioppilaskunta on Turun yliopiston lähes 15 000 perustutkinto- ja jatko-opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Ylioppilaskunta edistää jäsentensä kulttuurisia, sosiaalisia ja yhteiskunnallisia pyrkimyksiä.

Tänä vuonna TYYssä on juhlavuosi, koska rakas ylioppilaskuntamme täyttää pyöreät 95 vuotta. Kiinnostaisiko päästä toteuttamaan ylioppilaskuntamme juhlavinta tapahtumaviikkoa, joka huipentuu näyttäviin juhlallisuuksiin?

TYYn vuosijuhlaa vietetään tänä vuonna lauantaina 11.11.2017. Tapahtumaan kuuluu cocktail-tilaisuus, pääjuhla, jatkot sekä silliaamiainen, joiden järjestelyistä tapahtumatuottaja tai tuottajapari on vastuussa. Varsinaisella vuosijuhlaviikolla (6.11.-12.11.) järjestetään edellisten vuosien tapaan myös muita ”vuosijuhlaviikon” tapahtumia. Vuosijuhlaviikon ja vuosijuhlien ideointi toteutetaan yhteistyössä 95. juhlavuositoimikunnan ja hallituksen kulttuurivastaavan kanssa, mutta käytännön toteutus ja organisointi ovat kuitenkin tapahtumatuottajien vastuulla.
Tapahtumatuottajan/tuottajien tehtäviin kuuluu myös vuosijuhlaviikon ja vuosijuhlien tiedotuksen suunnittelusta, ohjelmasta, varausasioista ja hankinnoista vastaaminen sekä budjetointi, loppuraportointi ja muut mahdolliset tapahtuman toteutukseen liittyvät tehtävät.

Tapahtumatuottajan/tuottajien apuna toimii TYYn hallituksen opiskelijakulttuurivastaava ja esihenkilönä TYYn pääsihteeri. Tapahtumatuottajalle maksetaan 1500 euron palkkio (sis. lomakorvauksen). Mikäli tehtävää hoitaa työpari, palkkio jaetaan työparin kesken.

Edellytämme hakijoilta:

  • Motivaatiota ja aktiivisuutta
  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Tiimityöskentelytaitoja
  • Stressinsietokykyä
  • TYYn ja vuosijuhlaperinteen tuntemista

Katsomme eduksi:

  • Kokemuksen akateemisten vuosijuhlien järjestämisestä
  • B-ajokortin ja auton käyttömahdollisuuden

Haku tehtävään aukeaa perjantaina 24.2.2017. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee palauttaa sähköisesti osoitteeseen tyy-kulttuuri@utu.fi torstaihin 9.3.2017 klo 23.59 mennessä. Osa hakijoista haastatellaan tarvittaessa 13.-14.3. välisenä aikana ja valinta tehdään hallituksen kokouksessa 16.3.2017. Työsuhde alkaa heti valinnan jälkeen ja jatkuu loppuraportin toimittamiseen saakka, kuitenkin korkeintaan vuoden 2017 loppuun. Odotamme hakijan osallistuvan perehdytykseen ja juhlavuositoimikunnan kokoukseen heti valinnan jälkeen.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Tervetuloa yhteisöön, jossa räväkkyys on normaalitila!

Lisätietoja:
Hallituksen opiskelijakulttuurivastaava
Saana Kallio
tyy-kulttuuri@utu.fi
044 796 1061