Olet täällä

TYY hakee tapahtumatuottajaa tai tapahtumatuottajaparia järjestämään avajaisviikkoa

Hakukuulutus | 17.3.2016

Uusi lukuvuosi avataan TYYssä näyttävästi syyskuun alussa. Tule tekemään vuoden 2016-2017 avajaisista entistäkin huikeammat!

Perinteinen Avajaiskarnevaali järjestetään yhdessä yliopiston kanssa maanantaina 5.9.2016 ja TYYlikäs avaus – bileet keskiviikkona 7.9. Vuonna 2016 jatketaan edellisen vuoden tapaan avajaisviikon järjestämistä, joka on tänä vuonna 5.-9.9. ja jossa otetaan TYY ja sen järjestöjen tapahtumat huomioon.

Tapahtumatuottajan/tuottajien tehtävänä on vastata Avajaiskarnevaalin

  • ohjelmasta
  • tilavarauksista
  • esittelypisteiden jaosta
  • markkinoinnin suunnittelusta
  • sekä yhteydenpidosta yliopistoon ja muihin yhteistyötahoihin

Lisäksi tuottaja/tuottajat koordinoi avajaisviikon ohjelmakokonaisuutta sekä osallistuu uusien tapahtumien ideointiin ja toteutukseen yhdessä opiskelijakulttuurivastaavan ja järjestöjen edustajien kanssa.

Tapahtumatuottajan/tuottajien apuna ja yhteistyökumppanina toimii TYYn hallituksen opiskelijakulttuurivastaava. Tuottajalla on käytettävissä myös edellisten vuosien kirjalliset materiaalit. Tapahtumatuottajan esihenkilönä toimii TYYn pääsihteeri. Tehtävästä maksetaan 500 euron palkkio (sis. lomakorvaukset). Mikäli tehtävää hoitaa työpari, palkkio jaetaan työparin kesken.

Tapahtumatuottajalta tai tuottajaparilta edellytetään oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, yhteistyö- ja organisointikykyjä sekä kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Ylioppilaskunnan tuntemus ja kokemus tapahtumien järjestämisestä katsotaan eduksi.

Haku tehtävään aukeaa torstaina 17.3.2016. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee palauttaa sähköisesti osoitteeseen tyy-kulttuuri@utu.fi sunnuntaihin 3.4.2016 klo 23.59 mennessä. Osa hakijoista haastatellaan tarvittaessa viikon 14 alussa ja valinta tehdään hallituksen kokouksessa 7.4.2016. Työsuhde alkaa heti valinnan jälkeen ja pääosa työstä keskittyy elo-syyskuulle.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.
Tervetuloa yhteisöön, jossa räväkkyys on normaalitila!

Turun yliopiston ylioppilaskunta on Turun yliopiston lähes 15 000 perustutkinto- ja jatko-opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Ylioppilaskunta edistää jäsentensä kulttuurisia, sosiaalisia ja yhteiskunnallisia pyrkimyksiä.

Lisätietoja:
Hallituksen opiskelijakulttuurivastaava
Laura Aaltonen
tyy-kulttuuri@utu.fi
044 796 1058

Lue myös vuoden 2015 avajaisviikon tapahtumatuottajan Tytti Svetloffin kokemuksista.