Olet täällä

TYY hakee tapahtumatuottajaa tai tapahtumatuottajaparia järjestämään ylioppilaskunnan vuosijuhlia

Jaa +

Hakukuulutus | 17.3.2016

Miltä näyttää TYYn juhlavin päivä vuonna 2016? Tule mukaan tekemään vuosijuhlastamme upea, toimiva ja ikimuistoinen!

TYYn vuosijuhlaa vietetään tänä vuonna lauantaina 12.11.2016. Tapahtumaan kuuluu cocktail-tilaisuus, pääjuhla, jatkot sekä silliaamiainen, joiden järjestelyistä tapahtumatuottaja tai tuottajapari on vastuussa.

Varsinaisen vuosijuhlaviikonlopun lisäksi edeltävälle viikolle järjestetään edellisen vuoden tapaan muita ”vuosijuhlaviikon” tapahtumia, joiden suunnittelussa ja koordinoinnissa tapahtumatuottaja tai tuottajapari on myös mukana. Tapahtumatuottajalle/tuottajille tarjotaan myös mahdollisuus toimia halutessaan vuoden 2017 95-vuotisjuhlien tapahtumatuottajana tai tapahtumatuottajaparina.

Tapahtumatuottajan/tuottajien tehtäviin kuuluu

  • tiedotuksen suunnittelusta, ohjelmasta, varausasioista ja hankinnoista vastaaminen
  • budjetointi
  • loppuraportointi
  • sekä muut mahdolliset tapahtuman toteutukseen liittyvät tehtävät

Vuosijuhlaviikkoon liittyy myös tapahtumien ideointia yhteistyössä hallituksen opiskelijakulttuurivastaavan ja järjestöjen kanssa.

Tapahtumatuottajan/tuottajien apuna ja yhteistyötahona toimii TYYn hallituksen opiskelijakulttuurivastaava ja esihenkilönä TYYn pääsihteeri. Tapahtumatuottajalle maksetaan 1100 euron palkkio (sis. lomakorvauksen). Mikäli tehtävää hoitaa työpari, palkkio jaetaan työparin kesken.  

Tapahtumatuottajalta tai tuottajaparilta edellytetään kokemusta tilaisuuksien järjestämisestä, motivaatiota, aktiivisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä yhteistyö- ja stressinsietokykyä.

Haku tehtävään aukeaa torstaina 17.3.2016. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee palauttaa sähköisesti osoitteeseen tyy-kulttuuri@utu.fi sunnuntaihin 3.4.2016 klo 23.59 mennessä. Osa hakijoista haastatellaan tarvittaessa viikon 14 alussa ja valinta tehdään hallituksen kokouksessa 7.4.2016. Työsuhde alkaa heti valinnan jälkeen ja jatkuu loppuraportin toimittamiseen saakka, kuitenkin korkeintaan vuoden 2016 loppuun.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Tervetuloa yhteisöön, jossa räväkkyys on normaalitila!

Turun yliopiston ylioppilaskunta on Turun yliopiston lähes 15 000 perustutkinto- ja jatko-opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Ylioppilaskunta edistää jäsentensä kulttuurisia, sosiaalisia ja yhteiskunnallisia pyrkimyksiä.

Lisätietoja:
Hallituksen opiskelijakulttuurivastaava
Laura Aaltonen
tyy-kulttuuri@utu.fi
044 796 1058