Olet täällä

TYY hakee tapahtumatuottajaa järjestämään ylioppilaskunnan vuosijuhlia

Uutinen | 12.3.2015

Turun yliopiston ylioppilaskunta on Turun yliopiston lähes 15 000 perustutkinto- ja jatko-opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Ylioppilaskunta edistää jäsentensä kulttuurisia, sosiaalisia ja yhteiskunnallisia pyrkimyksiä.

Miltä näyttää TYYn juhlavin päivä vuonna 2015? Tule mukaan tekemään vuosijuhlastamme upea, toimiva ja ikimuistoinen!

TYYn vuosijuhlaa vietetään tänä vuonna lauantaina 14.11.2015. Tapahtumaan kuuluu cocktail-tilaisuus, pääjuhla, jatkot sekä silliaamiainen, joiden järjestelyistä tapahtumatuottaja tai tuottajapari on vastuussa. Varsinaisen vuosijuhlaviikonlopun lisäksi edeltävälle viikolle on tänä vuonna tarkoitus järjestää muita ”vuosijuhlaviikon” tapahtumia, joiden suunnittelussa ja koordinoinnissa tapahtumatuottaja tai tuottajapari on myös mukana.

Tapahtumatuottajan/tuottajien tehtäviin kuuluu tiedotuksen suunnittelusta, ohjelmasta, varausasioista ja hankinnoista vastaaminen, budjetointi, loppuraportointi sekä muut mahdolliset tapahtuman toteutukseen liittyvät tehtävät. Vuosijuhlaviikkoon liittyy myös uusien tapahtumien ideointia yhteistyössä hallituksen opiskelijakulttuurivastaavan ja alayhdistysten kanssa.

Tapahtumatuottajan/tuottajien apuna ja yhteistyötahona toimii TYYn hallituksen opiskelijakulttuurivastaava ja esihenkilönä TYYn pääsihteeri. Tapahtumatuottajalle maksetaan 1100 euron palkkio (sis. lomakorvauksen). Mikäli tehtävää hoitaa työpari, palkkio jaetaan työparin kesken.  

Tapahtumatuottajalta tai tuottajaparilta edellytetään motivaatiota, aloitteellisuutta, aktiivisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä yhteistyö- ja stressinsietokykyä. Kokemus tilaisuuksien järjestämisestä katsotaan eduksi.

Haku tehtävään aukeaa torstaina 12.3.2015. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee palauttaa sähköisesti osoitteeseen tyy-kulttuuri@utu.fi sunnuntaihin 29.3.2015 klo 23.59 mennessä. Osa hakijoista haastatellaan tarvittaessa viikon 14 alussa ja valinta tehdään hallituksen kokouksessa 2.4.2015. Työsuhde alkaa heti valinnan jälkeen ja jatkuu loppuraportin toimittamiseen saakka, kuitenkin korkeintaan vuoden 2015 loppuun.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Tervetuloa yhteisöön, jossa räväkkyys on normaalitila!

Lue myös:

TYY hakee tapahtumatuottajaa järjestämään avajaisviikkoa

Lisätietoja antaa:

opiskelijakulttuuri, ympäristö, etäkampukset, kuntapolitiikka Mari van den Berg
tyy-kulttuuri@utu.fi