Olet täällä

TYY hakee tapahtumatuottajaa järjestämään Fastlaskiaista - hakuaikaa jatkettu

Jaa +

Hakukuulutus | 24.11.2016

Haluatko päästä näkemään oman kädenjälkesi yhdessä Turun perinteisimmistä ja poikkitieteellisimmistä tapahtumista? Nyt sinulla on mahdollisuus hakea tapahtumatuottajaksi 28.2.2017 pidettävään Fastlaskiaiseen. Tapahtumatuottajana pääset vaikuttamaan ohjelmasisältöihin ja kehittämään tapahtumaa entistä paremmaksi. Samalla saat kontakteja Turun suurimpiin ylioppilas- ja opiskelijakuntiin.

Fastlaskiaisen tuottaminen antaa ainutlaatuisen arvokasta työkokemusta suuren
yleisötilaisuuden järjestämisestä, projektin vetämisestä sekä tiimityöskentelystä
kannustavassa ilmapiirissä, osana nuorekasta ja innostavaa työympäristöä.

Tapahtumatuottajan tehtäviin kuuluu

koko tapahtuman organisointi ja koordinoiminen,
ohjelman suunnittelu ja ilmoittautumisten hallinnointi,
tiedotuksen suunnittelu,
tilojen, kuljetusten, lupien, järjestyksenvalvojien ja äänentoiston hankkiminen,
yhteydenpito yhteistyötahoihin,
tarvittavan siivouksen järjestäminen,
tapahtuman kehittäminen,
loppuraportointi sekä
muut mahdolliset tehtävät sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijoilta organisointikykyä, oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, sekä yhteistyö- ja stressinsietokykyä. Kokemus tapahtumien järjestämisestä ja ruotsin- ja englanninkielentaito katsotaan eduksi.

Tapahtumatuottaja saa työhönsä tarvittavaa tukea ja ohjausta, minkä lisäksi hänellä on käytössään edellisten vuosien materiaalit. Tapahtumatuottaja työskentelee yhteistyössä TYYn, ÅAS:n, TUOn ja Noviumin hallituksien opiskelijakulttuurivastaavien kanssa ja voi halutessaan rekrytoida tuekseen vapaaehtoistiimin.

Tapahtumatuottajalle maksetaan projektin tuottamisesta 450 euron palkkio (sis. lomakorvauksen).  Tuottajan virallisena esihenkilönä toimii TYYn pääsihteeri.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 4.12.2016 klo 23.59 mennessä osoitteeseen tyy-kulttuuri@utu.fi. Hakemuksen kieli voi olla suomi, ruotsi tai englanti. Hakijat haastatellaan mahdollisimman nopeasti hakuajan päätyttyä. Valinnan tekee TYYn hallitus ja työ alkaa heti kun valinnan tulos on julkistettu.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Lisätiedot:
Laura Aaltonen
TYYn hallituksen opiskelijakulttuurivastaava
+358 44 796 1058
tyy-kulttuuri@utu.fi
www.tyy.fi