Olet täällä

TYY hakee tapahtumatuottajaa järjestämään avajaisviikkoa

Jaa +

Uutinen | 12.3.2015

Turun yliopiston ylioppilaskunta on Turun yliopiston lähes 15 000 perustutkinto- ja jatko-opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Ylioppilaskunta edistää jäsentensä kulttuurisia, sosiaalisia ja yhteiskunnallisia pyrkimyksiä.

 

Uusi lukuvuosi avataan TYYssä näyttävästi syyskuun alussa. Tule tekemään vuoden 2015-2016 avajaisista entistäkin huikeammat!

 

Perinteinen Avajaiskarnevaali järjestetään yhdessä yliopiston kanssa 3.9.2015 ja TYYlikäs avaus –bileet samana iltana. Vuonna 2015 avajaisten kokonaisuutta on tarkoitus täydentää luomalla TYYn ja sen alayhdistysten järjestämistä olemassa olevista ja uusista tapahtumista oma, upea avajaisviikko 31.8.-4.9.

Tapahtumatuottajan tehtävänä on vastata Avajaiskarnevaalin ohjelmasta, tilavarauksista, esittelypisteiden jaosta, markkinoinnin suunnittelusta sekä yhteydenpidosta yliopistoon ja muihin yhteistyötahoihin. Lisäksi tuottaja koordinoi avajaisviikon ohjelmakokonaisuutta sekä osallistuu uusien tapahtumien ideointiin ja toteutukseen yhdessä opiskelijakulttuurivastaavan ja alayhdistysten edustajien kanssa.

Tuottajan apuna ja yhteistyökumppanina toimii TYYn hallituksen opiskelijakulttuurivastaava. Tuottajalla on käytettävissä myös edellisten vuosien kirjalliset materiaalit. Tapahtumatuottajan esihenkilönä toimii TYYn pääsihteeri. Tehtävästä maksetaan 500 euron palkkio (sis. lomakorvaukset).

Tapahtumatuottajalta edellytetään oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, yhteistyö- ja organisointikykyjä sekä kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Ylioppilaskunnan tuntemus ja kokemus tapahtumien järjestämisestä katsotaan eduksi.

Haku tehtävään aukeaa torstaina 12.3.2015. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee palauttaa sähköisesti osoitteeseen tyy-kulttuuri@utu.fi sunnuntaihin 12.4.2015 klo 23.59 mennessä. Osa hakijoista haastatellaan tarvittaessa viikon 16 alussa ja valinta tehdään hallituksen kokouksessa 16.4.2015. Työsuhde alkaa heti valinnan jälkeen ja pääosa työstä keskittyy elo-syyskuulle.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Tervetuloa yhteisöön, jossa räväkkyys on normaalitila!

Lue myös:

TYY hakee tapahtumatuottajaa järjestämään ylioppilaskunnan vuosijuhlia

Lisätietoja antaa:

opiskelijakulttuuri, ympäristö, etäkampukset, kuntapolitiikka Mari van den Berg
tyy-kulttuuri@utu.fi