Olet täällä

TYY hakee tapahtumatuottajaa järjestämään Aprillirockia

Jaa +

Hakukuulutus | 12.1.2017

Opiskelijoiden oma perinteinen bändikilpailu Aprillirock järjestetään jälleen 30.3.2017. Viime vuosina tapahtumaa on alettu toteuttamaan tapahtumatuottajavetoisesti ja tänäkin vuonna haetaan Aprillirockia toteuttamaan tapahtumatuottaja/tapahtumatuottajapari. Vuosi 2017 on TYYn 95-vuosijuhlavuosi, joten tänä vuonna tapahtumasta pääsee tekemään juhlavuoden näköisen.

Tapahtumatuottaja vastaa Aprillirockiin liittyvistä käytännön järjestelyistä, kuten äänentoistosta, bändien hausta ja valinnasta, tuomariston hankkimisesta sekä markkinoinnin suunnittelusta. Tuottajan apuna toimii hallituksen opiskelijakulttuurivastaava ja esimiehenä TYYn pääsihteeri.

Korvauksena projektin järjestelyistä tapahtumatuottajalle maksetaan 200 euron palkkio (sis. lomakorvauksen). Mikäli järjestelyä hoitaa työpari, jaetaan palkkio työparin kesken. Hakijoilta edellytetään organisointi- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus tapahtumien järjestämisestä katsotaan eduksi, ja tietämys äänentoistosta ja musiikkialasta on hyödyllistä tehtävää suoritettaessa.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 29.1.2017 klo 23.59 mennessä osoitteeseen tyy-kulttuuri@utu.fi. Mahdolliset haastattelut järjestetään viikon 5 aikana. Työ alkaa heti kun valinta on tehty ja jatkuu viikolle 15 asti.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsasta joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Lisätietoja:
Saana Kallio,
Opiskelijakulttuuri, viestintä, ympäristö
tyy-kulttuuri@utu.fi
044 796 1061