Olet täällä

TYY hakee tapahtumatuottajaa järjestämään Aprillirockia

Uutinen | 12.2.2015

Turun yliopiston ylioppilaskunta on yliopistolailla säädetty itsehallinnollinen julkisoikeudellinen yhteisö, jonka jäsenistöön kuuluu yli 14.000 Turun yliopiston perustutkinto- ja jatko-opiskelijaa. Ylioppilaskunta toimii opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestönä edistäen jäsenistönsä kulttuurisia, sosiaalisia ja yhteiskunnallisia pyrkimyksiä.

Opiskelijoiden oma perinteinen bändikilpailu Aprillirock järjestetään jälleen 1.4.2015. Aiemmin kulttuurivaliokunnan tuottama tapahtuma jäi viime vuonna väliin, mutta palaa nyt entistäkin rokkaavampana. Organisoinnista vastaamaan haemme nyt ensi kertaa omaa tapahtumatuottajaa.

Tapahtumatuottaja vastaa Aprillirockiin liittyvistä käytännön järjestelyistä, kuten tila-asioista, äänentoistosta, bändien hausta ja valinnasta, tuomariston hankkimisesta sekä markkinoinnin suunnittelusta. Tuottajan apuna toimii hallituksen opiskelijakulttuurivastaava ja esimiehenä TYYn pääsihteeri.

Korvauksena projektin järjestelyistä tapahtumatuottajalle maksetaan 200 euron palkkio (sis. lomakorvauksen). Mikäli järjestelyä hoitaa työpari, jaetaan palkkio työparin kesken. Hakijoilta edellytetään organisointi- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus tapahtumien järjestämisestä sekä tietämys äänentoistosta ja musiikkialasta katsotaan eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 22.2.2015 klo 23.59 mennessä osoitteeseen tyy-kulttuuri@utu.fi. Mahdolliset haastattelut järjestetään viikon 9 alussa. Työ alkaa heti kun valinta on tehty ja jatkuu viikolle 14 asti.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsasta joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Tervetuloa yhteisöön, jossa räväkkyys on normaalitila!

Lisätietoja:

Riina Lumme
hallituksen opiskelijakulttuurivastaava
tyy-kulttuuri@utu.fi
044 796 1061