Olet täällä

TYY hakee tapahtumatuottajaa Avajaisviikolle

Hakukuulutus | 2.2.2017

TYY hakee tapahtumatuottajaa tai -tuottajaparia järjestämään avajaisviikkoa

Turun yliopiston ylioppilaskunta on Turun yliopiston lähes 15 000 perustutkinto- ja jatko-opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Ylioppilaskunta edistää jäsentensä kulttuurisia, sosiaalisia ja yhteiskunnallisia pyrkimyksiä.

Uusi lukuvuosi avataan TYYssä näyttävästi syyskuun alussa. Tule tekemään vuoden 2017–2018 avajaisista entistäkin huikeammat!

Perinteinen Avajaiskarnevaali järjestetään yhdessä yliopiston kanssa maanantaina 5.9.2017 ja TYYlikäs avaus – torstaina 7.9.2017. Vuonna 2017 jatketaan edellisen vuoden tapaan avajaisviikon järjestämistä, joka on tänä vuonna 4.–10.9. ja jossa otetaan TYY ja sen järjestöjen tapahtumat huomioon.

Tapahtumatuottajan/tuottajien tehtävänä on vastata Avajaiskarnevaalin ohjelmasta, tilavarauksista, esittelypisteiden jaosta, markkinoinnin suunnittelusta sekä yhteydenpidosta yliopistoon ja muihin yhteistyötahoihin. Lisäksi tuottaja/tuottajat koordinoi avajaisviikon ohjelmakokonaisuutta sekä osallistuu uusien tapahtumien ideointiin ja toteutukseen yhdessä opiskelijakulttuurivastaavan ja järjestöjen edustajien kanssa.

Tapahtumatuottajan/tuottajien apuna ja yhteistyökumppanina toimii TYYn hallituksen opiskelijakulttuurivastaava. Tuottajalla on käytettävissä myös edellisten vuosien kirjalliset materiaalit. Tapahtumatuottajan esihenkilönä toimii TYYn pääsihteeri. Tehtävästä maksetaan 500 euron palkkio (sis. lomakorvaukset). Mikäli tehtävää hoitaa työpari, palkkio jaetaan työparin kesken.

Tapahtumatuottajalta tai tuottajaparilta edellytetään oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, yhteistyö- ja organisointikykyjä sekä kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Ylioppilaskunnan tuntemus ja kokemus tapahtumien järjestämisestä katsotaan eduksi.

Haku tehtävään aukeaa torstaina 2.2.2017. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee palauttaa sähköisesti osoitteeseen tyy-kulttuuri@utu.fi sunnuntaihin 19.2.2017 klo 23.59 mennessä. Osa hakijoista haastatellaan tarvittaessa 20.2.–25.2. ja valinta tehdään hallituksen kokouksessa 2.3.2017. Työsuhde alkaa heti valinnan jälkeen ja pääosa työstä keskittyy elo-syyskuulle.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.


Tervetuloa yhteisöön, jossa räväkkyys on normaalitila!

Lisätietoja:

Hallituksen opiskelijakulttuurivastaava,

Saana Kallio
tyy-kulttuuri@utu.fi
044 796 1061