Olet täällä

TYY hakee puheenjohtajaa ja jäseniä siipiin

Jaa +

Hakukuulutus | 2.4.2015

Tervetuloa mukaan tekemään TYYtä!

Turun yliopiston ylioppilaskunta hakee kehitysyhteistyösiipeen puheenjohtajaa ja ympäristösiipeen jäseniä!

Turun yliopiston ylioppilaskunta hakee jäseniä vapaaehtoistoiminnan ryhmiin, siipiin. TYYn siivet ovat kolmen eri teeman ympärillä toimivia ryhmiä, jotka ovat mukana ideoimassa ja tekemässä ylioppilaskunnasta parempaa paikkaa. Siivissä sinulla on vapaus luoda uutta toimintaa ja muokata ylioppilaskunnan tapahtumakulttuuria sekä valvoa opiskelijan etua yliopistolla ja yhteiskunnassa.

Kehitysyhteistyösiipeen haemme puheenjohtajaa. Edellytämme hakijoilta motivaatiota ja innostusta tehtävään sekä kykyä ryhmässä toimimiseen. Erityinen kiinnostus siiven aihealueeseen tai aikaisempi kokemus järjestötoiminnasta katsotaan eduksi. Puheenjohtajalta edellytetään myös organisointikykyä ja ryhmänjohtamistaitoja. Uusi puheenjohtaja perehdytetään siiven toimintaan kevään aikana.

Ympäristösiipeen haemme 1 - 3 jäsentä. Edellytämme hakijoilta motivaatiota ja innostusta tehtävään sekä kykyä ryhmässä toimimiseen. Erityinen kiinnostus siiven aihealueeseen tai aikaisempi kokemus järjestötoiminnasta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Kehitysyhteistyösiivessä työskennellään ylioppilaskunnan oman kehitysyhteistyöhankkeen, tukikohteiden ja muun kehitysyhteistyötoiminnan parissa. Siiven jäsenet osallistuvat valtakunnallisiin tapahtumiin, erilaisiin koulutuksiin ja globaalikasvatushankkeen yhteydessä järjestettäviin lukiovierailuihin. Ympäristösiipi edistää ympäristöystävällisiä toimintatapoja opiskelijoiden keskuudessa. Toiminta pitää sisällään muun muassa tapahtumien järjestämistä sekä tiedotustoimintaa.

Hakemukset siipiin lähetetään TYYn nettisivujen linkin kautta. Haku aukeaa 2.4.2015 ja päättyy 13.4.2015 kello 16.00. Hakemukset käsitellään anonyymista ja TYYn hallitus tekee päätöksen siipien valinnasta kokouksessaan 16.4.

Hakulomake

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Lisätietoa siivistä kerrotaan TYYn nettisivuilla.

Lisätietoja antaa:

opiskelijakulttuuri, ympäristö, etäkampukset, kuntapolitiikka Mari van den Berg
tyy-kulttuuri@utu.fi