Olet täällä

TYY hakee paikalliskoordinaattoria kestävän kehityksen teemaviikolle

Jaa +

Hakukuulutus | 11.4.2019

Turun yliopiston ylioppilaskunta TYY hakee paikalliskoordinaattoria ylioppilaskunnan ilmastonmuutosaiheisen kestävän kehityksen viikon järjestämiseksi.

SYL, HYY, ISYY, JYY, LYY, OYY ja TYY ovat saaneet EU-rahoitusta Frame. Voice. Report! -hankkeen kautta ilmastonmuutosteemaisen viikon toteuttamiseen. Saatu rahoitus käytetään kestävän kehityksen viikon järjestämiseen jokaisessa rahoitusta saaneessa ylioppilaskunnassa. Turun yliopiston ylioppilaskunnassa ajankohta on viikko 43.

Paikalliskoordinaattorina vastaat kehitysyhteistyöviikon järjestämisestä Turun yliopiston ylioppilaskunnassa. Koordinoit kestävän kehityksen viikon järjestämiseen osallistuvien vapaaehtoisten toimintaa ja toimit linkkinä TYYn toimiston ja vapaaehtoisten välillä.

TYYn kestävän kehityksen viikon suunnittelu on jo aloitettu ja viikon aikataulu on alustavasti suunniteltu. Jokaiselle viikon arkipäivälle on alustavasti suunniteltu yksi tapahtuma. Aikatauluun suunnitellut asiat on jaettu vapaaehtoisten vastuulle. Koordinaattorin tehtävänä on tukea vapaaehtoisten toimintaa ja kantaa vastuu viikon tapahtumien toteutumisesta. Tehtävääsi kuuluu käytännön järjestelyjä, kuten suunnittelukokousten koolle kutsumista ja kokousten johtamista sekä tilavarausten tekemistä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu kestävän kehityksen viikkoon liittyvän viestinnän koordinointi.

Paikalliskoordinaattori osallistuu paikalliskoordinaattoreiden yhteisiin kokouksiin Helsingissä.

Viikon toteuttamisen lisäksi tehtäviisi kuuluu olennaisesti kestävän kehityksen viikon toteutumisen raportointi sovitun aikataulun mukaisesti. Raportointiin sisältyy mediaseuranta, tapahtumaseuranta, kuvaileva raportti sekä talousraportti. raportointiin ja muihin koordinaattoreiden tehtäviin annetaan ohjeistus koordinaattorien yhteisissä tapaamisissa.

Edellytämme hakijalta:

  • Kiinnostusta kestävään kehityksen ja ilmastonmuutokseen
  • Hyviä projektinhallintataitoja
  • Osallistumista koordinaattoreiden yhteiskokouksiin (1 x 2 päivää ja 3 x 1 päivä). Kokoukset järjestetään Helsingissä.
  • Sitoutumista hankkeen loppuun asti
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsotaan:

  • Kokemus tapahtumatuottamisesta
  • Kokemus ryhmän johtamisesta
  • Kokemus viestinnästä

Viikon järjestämisestä ja raportista maksetaan koordinaattorille 800 €.

Hankekoordinaattorin työsuhde on määräaikainen 31.11.2019 asti tai sopimuksen mukaan. Työ alkaa toukokuussa 2019 tai sopimuksen mukaan.

Haku aukeaa torstaina 11.4. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää osoitteeseen tyy-kvsihteeri@utu.fi torstaina 25.4. klo 23.59 mennessä.

Haastattelut pidetään TYYn toimistolla tai tarvittaessa videohaastatteluna 2. ja 6.5. ja haastatteluun valittuihin ollaan yhteydessä 26.4. Koordinaattori valitaan TYYn hallituksen kokouksessa 9.5.2019.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsasta joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Lisätietoja:

TYYn kansainvälisten asioiden asiantuntija Satu Nurmi

tyy-kvsihteeri@utu.fi

+358447961063

Tutustu viime vuoden Kestävän kehityksen viikon aikatauluun