Olet täällä

TYY hakee päätoimittajaa

Jaa +

Hakukuulutus | 12.8.2016

Tervetuloa yhteisöön, jossa räväkkyys on normaalitila!

Turun yliopiston ylioppilaskunta hakee

TURUN YLIOPPILASLEHDEN PÄÄTOIMITTAJAA syyskuussa 2016 alkavaan, kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkka on journalistiliiton palkkataulukon mukainen (IIb).

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan opiskelijamaailmasta, haastavia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen.

Päätoimittaja vastaa Turun ylioppilaslehden ilmestymisestä.

Päätoimittajan tehtäviin kuuluu:

  • toimittajakunnan työnjohdollisena esimiehenä toimiminen
  • lehden ja sen talouden aktiivinen kehittäminen ja sisällöstä vastaaminen
  • paperilehden taittaminen ja nettisivujen ylläpitäminen

Turun ylioppilaslehdessä työskentelee päätoimittajan lisäksi lehden toimittajaharjoittelija ja siviilipalvelushenkilö sekä laaja avustajakunta.

Edellytämme hakijalta

  • kokemusta lehtityöstä,
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn, 
  • erinomaista suomen kielen taitoa,
  • Indesign- ja Photoshop-ohjelmien hallintaa sekä kokemusta taittamisesta ja kuvankäsittelystä
  • sosiaalisen median taitoja
  • yhteistyö- ja organisointikykyä
  • aloitteellisuutta

Eduksi katsotaan näkemys ja ideat lehden avustajakunnan laajentamisesta sekä kokemus toimituksen esimiestehtävistä.

Toivomme valittavan päätoimittajan voivan aloittaa tehtävässään mahdollisimman nopeasti syyskuun alussa. Tehtävässä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee palauttaa keskiviikkoon 24.8.2016 klo 23.59 mennessä osoitteeseen tyy-paasihteeri@utu.fi. Sähköpostin otsikoksi ”päätoimittajahaku 2016”.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Kutsuttaviin ollaan yhteydessä perjantaihin 26.8. mennessä, jolloin annetaan myös ennakkotehtävä. Haastattelut pidetään ensisijaisesti sunnuntaina 28.8., tarvittaessa 29. tai 30.8. Ennakkotehtävä on palautettava 30.8. mennessä. Ylioppilaskunnan edustajisto valitsee päätoimittajan 31.8.2016 pidettävässä kokouksessa. Perehdyttäminen järjestetään sopimuksen mukaan työsuhteen alkaessa.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuisen joukon eritaustaisia ihmisiä.

Turun yliopiston ylioppilaskunta on Turun yliopiston yli 14 000 perustutkinto- ja jatko-opiskelijan etu- ja palvelujärjestö, joka edistää toiminnassaan jäsentensä kulttuurisia, sosiaalisia ja yhteiskunnallisia pyrkimyksiä. Ylioppilaskunnan päivittäistä toimintaa hoitaa seitsemänhenkinen hallitus, palkatut edunvalvonta-asiantuntijat ja muu palvelu- ja hallintohenkilökunta.

Turun ylioppilaslehti on Turun yliopiston ylioppilaskunnan julkaisu, joka ilmestyy 9 kertaa vuodessa syys- ja kevätlukukausien aikana. Lehden levikki on 9 000 kappaletta.

Lisätiedot:

tehtävä: päätoimittaja Lauri Hannus 045 356 4517, tyl-paatoimittaja@utu.fi

valintaprosessi: pääsihteeri Rauli Elenius 0400 551 931, tyy-paasihteeri@utu.fi