Olet täällä

TYY hakee jäsentä Turun ylioppilaskyläsäätiön hallitukseen

Jaa +

Hakukuulutus | 24.9.2015

Turun ylioppilaskyläsäätiön hallitukseen haetaan jäsentä 1.1.2016 alkavaksi ja 31.12.2018 päättyväksi kaudeksi

Turun Ylioppilaskyläsäätiön päätarkoituksena on huolehtia Turun seudulla peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa opiskelevien ja opintojaan jatkavien vuokra-asuntojen saamisesta. Tämän lisäksi säätiön tarkoituksena on huolehtia valmistuneiden ja muiden nuorten sekä ulkomaisten opiskelijoiden ja tutkijoiden vuokra-asuntojen ja asumisoikeusasuntojen saamisesta. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö hankkii ja rakentaa varojensa mukaan sopivasti sijoitettuja ja kohtuuhintaisia kiinteistöjä ja asuntoja kaikkine tarpeellisine lisätiloineen.

Säätiön tarkoituksena on myös tukea ja itsenäisesti suorittaa sellaista tutkimustyötä, joka tavalla tai toisella palvelee opiskelijoiden ja muiden nuorten sosiaalisten ja taloudellisten edellytysten parantamista.

TYS:llä on yli 7 300 asuntopaikkaa Turussa ja Raumalla. Säätiö on TYYn vuonna 1966 perustama. Säätiön ylimpinä hallintoelimiä ovat valtuuskunta ja hallitus.   TYS:n asioita hoitaa 13 henkinen hallitus. Hallituksen jäsenistä Turun kaupunki valitsee seitsemän ja TYS:n asukkaat kaksi. TYY valitsee kaksi ja muut ylioppilas- ja oppilaskunnat yhdessä kaksi jäsentä.

Hallituksen jäsenen haku alkaa torstaina 24.9.2015 ja vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan Turun yliopiston ylioppilaskuntaan sähköpostitse tyy-kanslia@utu.fi (otsikkoon merkintä ”Hakemus: Turun ylioppilaskyläsäätiön hallitus”) sunnuntaihin 18.10.2015 klo 23.59 mennessä.  

Hakuajan umpeuduttua edustajiston valintatoimikunta valmistelee valittavista esityksen TYYn hallitukselle.  TYYn hallitus tekee  tämän perusteella päätöksen Turun ylioppilaskyläsäätiön hallitukseen nimettävistä henkilöistä. 

Aiempi kokemus TYS:stä, opiskelija-asumisesta, hallinnossa toimimisesta, hakemuksesta ilmenevä motivaatio tehtävän menestykselliseen hoitamiseen ja halu vaikuttaa opiskelija-asumiseen katsotaan eduksi. 

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Lisätietoja:

 TYYn pääsihteeri Rauli Elenius, puh. 0400 551 931, tyy-paasihteeri@utu.fi