Olet täällä

TYY hakee jäseniä Turun ylioppilaskyläsäätiön valtuuskuntaan

Jaa +

Hakukuulutus | 24.9.2015

Turun ylioppilaskyläsäätiön valtuuskuntaan haetaan viittä (5) jäsentä 1.1.2016 alkavaksi ja 31.12.2018 päättyväksi kaudeksi

Turun Ylioppilaskyläsäätiön päätarkoituksena on huolehtia Turun seudulla peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa opiskelevien ja opintojaan jatkavien vuokra-asuntojen saamisesta. Tämän lisäksi säätiön tarkoituksena on huolehtia valmistuneiden ja muiden nuorten sekä ulkomaisten opiskelijoiden ja tutkijoiden vuokra-asuntojen ja asumisoikeusasuntojen saamisesta. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö hankkii ja rakentaa varojensa mukaan sopivasti sijoitettuja ja kohtuuhintaisia kiinteistöjä ja asuntoja kaikkine tarpeellisine lisätiloineen.

Säätiön tarkoituksena on myös tukea ja itsenäisesti suorittaa sellaista tutkimustyötä, joka tavalla tai toisella palvelee opiskelijoiden ja muiden nuorten sosiaalisten ja taloudellisten edellytysten parantamista. TYS:llä on yli 7 300 asuntopaikkaa Turussa ja Raumalla. Säätiö on TYYn vuonna 1966 perustama. Säätiön ylimpinä hallintoeliminä ovat valtuuskunta ja hallitus. Valtuuskunnan keskeiset tehtävät ovat:

  1. Talousarvion, toimintasuunnitelman ja tilinpäätöksen vahvistaminen
  2. Vuosikertomuksen edellyttämistä toimenpiteitä päättäminen
  3. TYS: hallituksen puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan sekä toimitusjohtajan valinta

Jäsenten haku alkaa torstaina 24.9.2015. Ehdokkaaksi asettuminen tapahtuu täyttämällä TYYn www-sivustolta löytyvä sähköinen lomake (www.tyy.fi) sunnuntaina 18.10.2015 klo 23.59 mennessä. Hakuajan umpeuduttua edustajiston valintatoimikunta valmistelee valittavista esityksen edustajistolle. Uusien valtuuskunnan jäsenten valinta tehdään 28.10.2015 pidettävässä TYYn edustajiston kokouksessa.

►Hae valtuuskuntaan

Aiempi kokemus TYS:stä, opiskelija-asumisesta, hallinnossa toimimisesta, hakemuksesta ilmenevä motivaatio tehtävän menestykselliseen hoitamiseen ja halu vaikuttaa opiskelija-asumiseen katsotaan eduksi. 

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Lisätietoja:

Sosiaalipoliittinen asiantuntija  Minttu Naarminen, puh. 044 796 1078, tyy-soposihteeri@utu.fi