Olet täällä

TYY hakee arkistoharjoittelijaa

Hakukuulutus | 19.8.2019

Turun yliopiston ylioppilaskunta (TYY) hakee arkistoharjoittelijaa syksyllä 2019 alkavaan, kolme kuukautta kestävään työsuhteeseen. Harjoittelu on mahdollista tehdä osa-aikaisena, jolloin työsuhteen kesto vastaavasti pitenee.
 
Harjoittelija järjestää, seuloo ja luetteloi ylioppilaskunnan toiminnasta syntynyttä aineistoa TYYn toimistolla ja Kansallisarkiston Turun toimipisteessä ja tarvittaessa päivittää arkistonmuodostussuunnitelmaa. Järjestäminen liittyy kiinteästi TYYn satavuotishistorian kirjoittamisprojektiin, joten harjoittelijan työ vaikuttaa suoraan teoksen valmisteluun.

Työajat ovat joustavat ja mahdollistavat jossain määrin opiskelua töiden ohella. Harjoittelun ohjaajina toimivat TYYn pääsihteeri sekä Turun yliopiston asiakirjapalveluiden työntekijä.

Edellytämme harjoittelijalta arkistoalan opintoja tai hänellä tulee olla aikaisempaa kokemusta arkistoaineistojen järjestämisestä.  Harjoittelijalta odotetaan järjestelmällistä, suunnitelmallista ja itsenäistä työotetta. Mahdollinen järjestö- tai ylioppilaskuntatoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Harjoittelusta maksetaan Kansaneläkelaitoksen työssäoloehdon mukainen 1 211 euroa kuukaudessa kokoaikaisesta harjoittelusta. Eduksi katsotaan, jos hakijalla on mahdollisuus saada korkeakoulun harjoittelutuki.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee palauttaa 15.9.2019 klo 23.59 mennessä sähköisesti osoitteeseen tyy-paasihteeri@utu.fi. Sähköpostin otsikoksi merkintä ”Arkistoharjoittelijan haku”. Parhaat hakijat haastatellaan viikoilla 38 ja 39. ja valinta tehdään TYYn hallituksen kokouksessa alkusyksystä 2019.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä. 

Turun yliopiston ylioppilaskunta on Turun yliopiston yli 14 000 perustutkinto- ja jatko-opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Ylioppilaskunta edistää jäsentensä kulttuurisia, sosiaalisia ja yhteiskunnallisia pyrkimyksiä.

Lisätiedot:
pääsihteeri Rauli Elenius, 1.9. alkaen Petra Peltonen, tyy-paasihteeri@utu.fi, 0400 551 931