Olet täällä

TYY 100 historiakysely

Uutinen | 27.6.2019

TYY täyttää 100 vuotta vuonna 2022.

Historiakysely on TYY100 -historiatyöryhmän laatima organisaation 100-vuotishistoriteosta varten. Pyydämme sinua kertomaan omia kokemuksiasi opiskeluajoiltasi sekä suhteestasi ylioppilaskuntaan. Vastausaikaa on 6.10.2019 asti.

Kysely sisältää monivalintakysymyksiä sekä tekstikenttäkysymyksiä, joissa vastausten pituus ja muoto ovat vapaita. Tutkimukseen osallistuminen on vapaaehtoista ja siihen voi osallistua nimettömänä. Kirjoituksista voidaan julkaista suoria otteita, mutta niin, ettei kirjoittajaa voi tunnistaa niistä. Kirjoitukset tullaan arkistoimaan Turun yliopiston Historian, kulttuurien ja taiteiden tutkimuksen arkistoon (HKT-arkisto) myöhempään tutkimus- ja opetuskäyttöön arkiston sääntöjen mukaisesti. Vastaamalla kyselyyn, annat luvan vastauksiesi arkistointiin HKT-arkistoon. https://www.utu.fi/fi/yliopisto/humanistinen-tiedekunta/hkt-arkisto

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 2 lippua (+avec) TYY:n 100-vuotisjuhlaan sekä projektin myötä vuonna 2022 julkaistavia kirjoja. Arvonta suoritetaan projektin päättymisvuonna 2022. Mikäli haluat osallistua arvontaan, tarvitsemme nimesi ja yhteystiedot. Näitä tietoja varten on oma vastauskenttä kyselyn lopussa. Yhteystietoja tullaan käsitellämään luottamuksellisesti eikä niitä julkaista missään. Kyselyyn voi vastata myös nimettömän, mutta tällöin vastaajat eivät voi osallistua arvontaan. 

Työryhmän yhteystiedot: tyy-100@utu.fi

Turun yliopiston ylioppilaskunta
TYY100 -projekti
Rehtorinpellonkatu 4a
20500 Turku

► Vastaa kyselyyn tästä