Olet täällä

Tylkkäri hakee järjestöjä jakamaan Turun ylioppilaslehteä

Jaa +

Hakukuulutus | 24.10.2019

Turun ylioppilaslehti hakee TYYn piirissä toimivia järjestöjä jakamaan Turun ylioppilaslehteä lehtitelineisiin, TYS:n kohteisiin ja kaupunkijakoon keväällä 2020.

Ständijako:

Tylkkärillä on noin 30 lehtitelinettä eri puolilla kampusta ja kaupunkia. Palkkio kevään kolmen telinejakelun hoitamisesta on yhteensä 400 euroa.

TYS-jako:

Turun ylioppilaslehden jokainen numero jaetaan TYS:n asuntoihin mm. Ylioppilaskylän ja Halisten alueella. Tammi–huhtikuulle 2020 jakoa toteuttamaan valitaan kaksi järjestöä, jotka jakavat kukin yhden kerran (31.1. / 13.3.) ja viimeisen kerran (24.4.) yhteistyössä. Kevään jaoista palkkio on yhteensä 450 euroa per järjestö.

Kaupunkijako:

Kaksi kertaa vuodessa julkaistava kaupunkinumero jaetaan Turun keskustassa suoraan kaupunkilaisille käteen. Kevään kaupunkinumeron jaosta maksetaan 500 euron palkkio.

Yleistä:

Lehti ilmestyy kevään aikana yhteensä kolme kertaa tammikuun ja huhtikuun välillä. Varsinainen jakeluaikataulu sovitaan järjestön kanssa kunkin lehden ilmestymispäivän mukaan. Jakopäivä on yleensä ilmestymisviikon perjantai.

Kriteerinä valinnassa otetaan huomioon työtehtävän edellyttämän henkilöreservin ja työtehtävään sitoutumisen osoittaminen hakemuksessa sekä tehtävästä saatavan palkkion tarpeellisuus järjestön varainhankinnalle. Edellytyksenä on myös, että järjestöllä on Y-tunnus ja että järjestö on ennakkoperintärekisterissä. Y-tunnus ja tieto ennakkoperintärekisteriin kuulumisesta tulee kirjata hakemukseen.  

Mikäli käytettävissä on lehtien kuljetukseen soveltuva kulkuneuvo, katsotaan se eduksi hakemuksessa. Kulkuneuvon käytöstä toteutuneet kustannukset korvataan.

Ilmoittakaa hakemuksessanne, haetteko ständi-, TYS- vai kaupunkijakajien tehtävää vai niitä kaikkia.

Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset tulee lähettää viimeistään sunnuntaina 17.11.2019 klo 23.59 sähköpostitse osoitteeseen tyl-paatoimittaja@utu.fi. Kirjoita viestin otsikoksi ”Jakeluhakemus kevät 2020”.

Valinnan tekee hakemusten perusteella Turun ylioppilaslehden johtokunta.

Lisätietoja:
Päätoimittaja Teemu Perhiö (tyl-paatoimittaja@utu.fi), puh. 045 356 4517