Olet täällä

Tylkkäri hakee järjestöjä jakamaan lehtiä

Hakukuulutus | 7.11.2017

Nyt haussa jakajia Tylkkärille!

Turun ylioppilaslehti hakee TYYn piirissä toimivia järjestöjä jakamaan Turun ylioppilaslehteä lehtitelineisiin, TYS:n kohteisiin ja kaupunkijakoon ensi keväänä.

Ständijako:

Tylkkärillä on noin 30 lehtitelinettä eri puolilla kampusta ja kaupunkia. Palkkio kevään neljän telinejakelun hoitamisesta on yhteensä 500 euroa.

TYS-jako:

Turun ylioppilaslehden jokainen numero jaetaan TYS:n asuntoihin mm. Ylioppilaskylän ja Halisten alueella. Tammi–toukokuulle 2018 jakoa toteuttamaan valitaan kaksi järjestöä, joista molemmilla on kaksi jakokertaa. Yhdestä TYS-jakokerrasta maksetaan 300 euron palkkio.

Kaupunkijako:

Kaksi kertaa vuodessa julkaistava kaupunkinumero jaetaan Turun keskustassa suoraan kaupunkilaisille käteen. Kevään kaupunkinumeron jaosta maksetaan 500 euron palkkio.

Yleistä:

Lehti ilmestyy kevään aikana yhteensä neljä kertaa tammikuun ja toukokuun välillä. Varsinainen jakeluaikataulu sovitaan järjestön kanssa kunkin lehden ilmestymispäivän mukaan. Jakopäivä on yleensä ilmestymisviikon perjantai.

Kriteerinä valinnassa otetaan huomioon työtehtävän edellyttämän henkilöreservin ja työtehtävään sitoutumisen osoittaminen hakemuksessa sekä tehtävästä saatavan palkkion tarpeellisuus järjestön varainhankinnalle.

Edellytyksenä on myös, että järjestöllä on Y-tunnus ja että järjestö on ennakkoperintärekisterissä. Y-tunnus ja tieto ennakkoperintärekisteriin kuulumisesta tulee kirjata hakemukseen.  

Mikäli käytettävissä on lehtien kuljetukseen soveltuva kulkuneuvo, katsotaan se eduksi hakemuksessa. Kulkuneuvon käytöstä toteutuneet kustannukset korvataan.

Ilmoittakaa hakemuksessanne, haetteko ständi-, TYS- vai kaupunkijakajien tehtävää vai niitä kaikkia.

Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset tulee lähettää viimeistään sunnuntaina 3.12.2017 klo 23:59 sähköpostitse osoitteeseen tyl-paatoimittaja@utu.fi. Kirjoita viestin otsikoksi ”Jakeluhakemus 2018”.

Valinnan tekee hakemusten perusteella Turun ylioppilaslehden johtokunta.

Lisätietoja:
Päätoimittaja Nella Keski-Oja (tyl-paatoimittaja@utu.fi), puh. 045 356 4517