Olet täällä

Tylkkäri hakee järjestöjä jakamaan lehtiä

Jaa +

Uutinen | 2.5.2017

Nyt haussa jakajia Tylkkärille!

Turun ylioppilaslehti hakee TYYn piirissä toimivia järjestöjä jakamaan Turun ylioppilaslehteä lehtitelineisiin, TYS:n kohteisiin ja kaupunkijakoon ensi syksynä.

Ständijako:
Tylkkärillä on noin 30 lehtitelinettä eri puolilla kampusta ja kaupunkia. Palkkio syksyn neljän telinejakelun hoitamisesta on yhteensä 500 euroa.

TYS-jako:
Turun ylioppilaslehden jokainen numero jaetaan TYS:n asuntoihin mm. Ylioppilaskylän ja Halisten alueella. Elo–joulukuulle 2017 jakoa toteuttamaan valitaan kaksi järjestöä, joista molemmilla on kaksi jakokertaa. Yhdestä TYS-jakokerrasta maksetaan 300 euron palkkio.

Kaupunkijako:
Kaksi kertaa vuodessa julkaistava kaupunkinumero jaetaan Turun keskustassa suoraan kaupunkilaisille käteen. Syksyn kaupunkinumeron jaosta maksetaan 500 euron palkkio.

Yleistä:
Lehti ilmestyy syksyn aikana yhteensä neljä kertaa elokuun ja joulukuun välillä. Varsinainen jakeluaikataulu sovitaan järjestön kanssa kunkin lehden ilmestymispäivän mukaan. Jakopäivä on yleensä ilmestymisviikon perjantai.

Kriteerinä valinnassa otetaan huomioon työtehtävän edellyttämän henkilöreservin ja työtehtävään sitoutumisen osoittaminen hakemuksessa sekä tehtävästä saatavan palkkion tarpeellisuus järjestön varainhankinnalle.

Edellytyksenä on myös, että järjestöllä on Y-tunnus ja että se on ennakkoperintärekisterissä. Mikäli käytettävissä on lehtien kuljetukseen soveltuva kulkuneuvo, katsotaan se eduksi hakemuksessa. Kulkuneuvon käytöstä toteutuneet kustannukset korvataan.

Ilmoittakaa hakemuksessanne, haetteko ständi-, TYS- vai kaupunkijakajien tehtävää vai kaikkia.

Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset tulee lähettää viimeistään keskiviikkona 17.5.2017 klo 23:59 sähköpostitse osoitteeseen tyl-paatoimittaja@utu.fi. Kirjoita viestin otsikoksi ”Jakeluhakemus”.

Valinnan tekee hakemusten perusteella Turun ylioppilaslehden johtokunta toukokuussa.

Lisätietoja:
Päätoimittaja Nella Keski-Oja (tyl-paatoimittaja@utu.fi), puh. 045 356 4517