Olet täällä

Tylkkäri hakee järjestöjä jakamaan lehtiä

Jaa +

Hakukuulutus | 22.11.2016

 

Nyt haussa jakajia Tylkkärille!

Turun ylioppilaslehti hakee TYYn piirissä toimivia järjestöjä jakamaan Turun ylioppilaslehteä lehtitelineisiin, TYS:n kohteisiin ja kaupunkijakoon.

Ständijako:

Tylkkärillä on noin 20 lehtitelinettä eri puolilla kampusta ja muutama kaupungin keskustassa. Palkkio kevään neljän telinejakelun hoitamisesta on 500 euroa.

TYS-jako:

Turun ylioppilaslehden jokainen numero jaetaan TYS:n asuntoihin mm. Ylioppilaskylän ja Halisten alueella. Tammi–huhtikuulle 2017 jakoa toteuttamaan valitaan kaksi järjestöä, joista molemmilla on kaksi jakokertaa. Yhdestä TYS-jakokerrasta maksetaan 300 euron palkkio.

Kaupunkijako:

Kaksi kertaa vuodessa julkaistava kaupunkinumero jaetaan Turun keskustassa suoraan kaupunkilaisille käteen. Kevään kaupunkinumero ilmestyy maaliskuun 24. päivä. Kaupunkijaosta maksetaan 500 euron palkkio.

Lehti ilmestyy kevään aikana yhteensä neljä kertaa tammikuun ja huhtikuun välillä. Varsinainen jakeluaikataulu sovitaan järjestön kanssa kunkin lehden ilmestymispäivän mukaan. Jakopäivä on ilmestymisviikon torstai tai perjantai.

Kriteerinä valinnassa otetaan huomioon työtehtävän edellyttämän henkilöreservin sekä työtehtävään sitoutumisen osoittaminen hakemuksessa sekä tehtävästä saatavan palkkion tarpeellisuus järjestön varainhankinnalle.

Edellytyksenä on myös, että järjestöllä on Y-tunnus ja että se on ennakkoperintärekisterissä. Mikäli käytettävissä on lehtien kuljetukseen soveltuva kulkuneuvo, katsotaan se eduksi hakemuksessa. Kulkuneuvon käytöstä toteutuneet kustannukset korvataan.

Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset tulee toimittaa sunnuntaihin 18.12.2016 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tyl-paatoimittaja@utu.fi.

Ilmoittakaa hakemuksessanne, haetteko Ständi-, TYS- vai kaupunkijakajien tehtävää vai kaikkia.

Sähköpostin otsikoksi ”Ständijako”/”TYS-jako”/”Kaupunkijako”

Valinnan tekee hakemusten perusteella Turun ylioppilaslehden johtokunta tammikuun alussa.

Lisätietoja:

Päätoimittaja Nella Keski-Oja (tyl-paatoimittaja@utu.fi), puh. 045 356 4517