Olet täällä

Tylkkäri hakee järjestöjä jakamaan lehteä syksyllä 2020

Hakukuulutus | 5.5.2020
Turun ylioppilaslehti hakee TYYn piirissä toimivia järjestöjä jakamaan Turun ylioppilaslehteä lehtitelineisiin ja TYS:n kohteisiin syksyllä 2020.
 
Lehti ilmestyy syksyn aikana yhteensä kolme kertaa elokuun ja joulukuun välillä. Varsinainen jakeluaikataulu sovitaan järjestön kanssa kunkin lehden ilmestymispäivän mukaan. Jakopäivä on yleensä ilmestymisviikon perjantai. Kriteerinä valinnassa otetaan huomioon työtehtävän edellyttämän henkilöreservin ja työtehtävään sitoutumisen osoittaminen hakemuksessa sekä tehtävästä saatavan palkkion tarpeellisuus järjestön varainhankinnalle. Edellytyksenä on myös, että TYYn järjestöllä on Y- tunnus ja että TYYn järjestö on ennakkoperintärekisterissä. Y-tunnus ja tieto ennakkoperintärekisteriin kuulumisesta tulee kirjata hakemukseen. Mikäli käytettävissä on lehtien kuljetukseen soveltuva kulkuneuvo, katsotaan se eduksi hakemuksessa. Kulkuneuvon käytöstä toteutuneet kustannukset korvataan.
 
Ilmoittakaa hakemuksessanne, haetteko ständi- vai TYS-jakajan tehtävää vai kumpaakin.

Ständijako

Tylkkärillä on noin 30 lehtitelinettä eri puolilla kampusta ja kaupunkia. Palkkio syksyn kolmen telinejakelun hoitamisesta on yhteensä 400 euroa.

TYS-jako

Turun ylioppilaslehden jokainen numero jaetaan TYS:n asuntoihin mm. Ylioppilaskylän ja Halisten alueella. Elo–joulukuulle 2020 jakoa toteuttamaan valitaan kaksi järjestöä, joista molemmilla on kaksi jakokertaa (viimeinen jakokerta on yhteinen). Järjestölle maksetaan yhteensä 600 euron palkkio.
 
Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset tulee lähettää viimeistään 17.5.2020 klo 23.59 sähköpostitse osoitteeseen tyl-paatoimittaja@utu.fi. Kirjoita viestin otsikoksi ”Jakeluhakemus syksy 2020”.
 
Valinnan tekee hakemusten perusteella Turun ylioppilaslehden johtokunta toukokuun 2020 aikana.
 
Lisätietoja:
Päätoimittaja Teemu Perhiö (tyl-paatoimittaja@utu.fi), puh. 045 356 4517