Olet täällä

Tuutori, muista varata ryhmällesi TYY-kierros!

Jaa +

Uutinen | 20.8.2018

Tuutorilla on tärkeä rooli uusien opiskelijoiden tutustuttamisessa ylioppilaskuntaan. Tuo siis tuutoriryhmäsi TYY-kierrokselle, jossa kerrotaan tiiviissä paketissa tietoa TYYn toiminnasta ja palveluista sekä kierretään ylioppilaskunnan tiloissa.

TYY-kierrokset järjestetään Ylioppilastaloilla lukuvuoden alussa 13.8.–14.9.2018. Tuutorina huolehdit ajan varaamisesta ja ryhmäsi tuomisesta kierrokselle.

Varaus tehdään sähköisen varauskalenterin kautta osoitteessa: https://tyy.youcanbook.me.

Jos ryhmäsi on pääasiassa englanninkielinen, otathan yhteyttä sähköpostilla (tyyjarjestosihteeri@gmail.com), EI siis varausjärjestelmän kautta, ja järjestämme ryhmällesi erikseen englanninkielisen kierroksen.

Kierrokseen kannattaa varata aikaa noin tunti. Tasatunnein alkavat kierrokset lähtevät liikkeelle Turku-salista (Yo-talo A, 2. kerros). Yksi tuutori voi ilmoittaa useamman ryhmän kerralla kierrokselle, ja saman ajan voi varata useampi ryhmä myös eri oppiaineista.

Yhdelle kierrokselle mahtuu enintään 30 henkilöä.Varaa aika kierrokselle viimeistään kahta päivää ennen kierrosaikaa. Huomioithan kuitenkin, että kierrokset täyttyvät nopeasti. Ilmoittautumisesta lähetetään hyväksymisviesti sähköpostilla.

Kaikkiin kysymyksiin ja pulmiin vastaa TYY-kierrosten koordinaattori Juha Laurila (tyyjarjestosihteeri@gmail.com).