Olet täällä

Tutustu uusiin opiskelijoiden sivuihin kela.fi:ssä

Uutinen | 2.5.2016

Opiskelijoiden uudistetut kela.fi-sivut julkaistiin 28.4. suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Uudistus tehtiin, jotta sivut palvelisivat asiakkaita entistä paremmin.

– Kehitimme sivuja saamamme asiakaspalautteen perusteella. Teksteissä olleita päällekkäisyyksiä poistettiin ja sekä tekstejä että rakennetta selkeytettiin, verkkoviestinnän erikoisasiantuntija Johanna Pääkkönen toteaa.

– Opiskelijoiden sivut on toinen uuden konseptin mukainen sivukokonaisuus kela.fi:ssä. Lapsiperheiden sivut uudistettiin loppuvuodesta.

Kokonaiskuva opintotuesta nopeasti pikaoppaasta

Opiskelijoiden etusivujen kela.fi/opiskelijat, fpa.fi/studerande ja kela.fi/students ulkoasu ja sisältö muuttuivat uudistuksessa. Uutuutena sivuilla on nyt pikaopas opintoetuuksiin. Pikaoppaasta näkee helposti aikajanana, mitä opiskelijan tulee muistaa opintojen alkaessa, aikana ja päättyessä, jotta opintoetuudet tulisivat maksuun oikein ja ajallaan.

Uudistuksessa sivujen navigaatio ja osa sivujen osoitteista muuttuivat. Suosituimmat sivut toimivat edelleen vanhoilla osoitteilla, mutta osalle sivuista tuli uusi www-osoite.

Sivuista voi antaa palautetta esimerkiksi Facebookissa opintotuen sivuilla.

Lisätietoja asiakkaille: