Olet täällä

Tutustu TYYn hallitukseen 2020

Jaa +

Uutinen | 18.12.2019

Kuva: Teemu Perhiö. Kuvassa ylhäältä vasemmalta: Samuli, Aliisa, Kristaps, Sofia, Jami, Camilla, Mari

TYYn uusi hallitus järjestäytyi 13.12. Työnsä hallitus aloittaa virallisesti tammikuussa 2020. Nyt on aika tutustua paremmin. Kysyimme hallituslaisilta, mitä he odottavat ensi vuodelta ja miten he viettävät vuodenvaihteensa.

Sofia Engblom, puheenjohtaja

Odotan ensi vuodelta uuden hallituksen johtamista ja hyvää yhteistyötä. Odotan myös uuden toimintasuunnitelman toteuttamista käytännössä. Se on hyvä pohja toiminnallemme.

Lomalla aion nähdä vanhoja kavereita. Olen itse kotoisin Turusta ja joulunaikaan monet nykyisin muualla asuvat ystävät palaavat tänne.

Kristaps Kovaļonoks, kansainväliset asiat, kv-tuutorointi, vapaaehtoiset, kehitysyhteistyö 

Toivon, että ensi vuonna saisimme kansainväliset opiskelijat kiinnostumaan enemmän TYYstä ja yhteistyöstä TYYn kanssa. Haluan toimia KV-opiskelijoiden äänenä. Haluan myös oppia, miten merkittävää työtä TYYn hallitus tekee ja miten voimme vaikuttaa asioihin.

Joulun vietän Latviassa perheeni kanssa. Laitamme ruokaa yhdessä ja leivomme pipareita pikkusiskoni kanssa. Tärkeintä on perheen yhdessä olo. Turkuun palaan uudeksi vuodeksi.

Camilla Saarinen, koulutuspolitiikka, työelämä 

Odotan ensi vuodelta uusiin ihmisiin tutustumista sekä yliopiston johdossa että ylioppilasliikkeessä. Odotan innolla myös jatkuvaa uuden oppimista koulutuspoliittisista kysymyksistä ja omien vaikuttamistaitojeni kehittämistä. Lisäksi odotan mielenkiinnolla, millaisia uusia ja jännittäviä vaikuttamiskeinoja hallituksemme tulevana vuonna keksii.

Joululomalla aion matkustaa Inariin 25 neliön hirsimökkiin, jossa ei ole juoksevaa vettä eikä telkkaria. Aion pitää sometaukoa, vältellä joululauluja ja nauttia Lapin talvesta.

Jami Salonen, yrityssuhteet, opiskelijakulttuuri, viestintä 

Odotan työntäyteistä vuotta sekä paljon uusia haasteita ja uutta opittavaa. Odotan myös yhteistyökumppaneiden kontaktointia ja yhteistyötä heidän kanssaan.

Joulunaikaan lomailen ja soittelen bassoa. Viimeistelen myös edellisten järjestöpestieni paperityöt kuntoon.

Samuli Tähtinen, järjestöt, avustustoimikunta, tuutorointi 

Odotan tulevalta vuodelta sitä, että opin tuntemaan uusia ihmisiä. Haluaisin tavata vuoden aikana kaikki järjestöt. Odotan myös, että pääsen tekemään töitä. On kiinnostava nähdä, miten asiat tarkentuvat ja konkretisoituvat alkuvuodesta.

Joululomalla aion pistää nykyiset hommat pakettiin. Aion myös valmistautua tulevaan vuoteen perehtymällä TYYn dokumentteihin ja testamenttiin. Loma on parasta aikaa tehdä hommia, koska silloin ehtii tehdä rauhassa.

Mari van der Berg, opiskelijakulttuuri, ympäristö, etäkampukset, kuntapolitiikka 

Tulevalta vuodelta odotan verkostoitumista ja uusien ihmisten tapaamista, sekä yhteistyötä oman hallituksen kanssa. Odotan myös, että pääsen tekemään kaupunkivaikuttamista kaikilla kolmella kampuksella – Turussa, Porissa ja Raumalla.

Lomalla käyn Satakunnassa vanhempien ja isovanhempien luona. Teen myös opintoja eteenpäin ja nukun pitkään. Voin nukkua vaikka 20 tuntia putkeen silloin, kun se on mahdollista.

Aliisa Wahlsten, varapuheenjohtaja, sosiaalipolitiikka, viestintä 

Olen erittäin avoin ensi vuodelle. Odotan uusia kokemuksia ja kaikkea, mitä voin oppia itsestäni ja tästä yhteisöstä. Pestinin vaikuttavat kivoilta ja on kiinnostavaa nähdä, mitä ne tuovat mukanaan.

Olen todellinen jouluttaja. Olen jo koristellut asuntoni hyvissä ajoin ja aion tehdä pipareita ja suklaata. Joulua vietän perheen kanssa, meillä on paljon jouluperinteitä. Odotan jo joulun tunnelmaa.