Olet täällä

Turun ylioppilasteatterin ilmaisliput TYY:n jäsenille

Jaa +

Uutinen | 10.8.2016

Luvassa on jälleen ilmaisia teatterielämyksiä opiskelijoille, kun Turun ylioppilasteatteri jakaa yhtensä 30 vapaalippua Leijonahäkki-esityksiin.

Leijonahäkki kertoo Laurasta, jonka elämä on hukassa ja samalla kaikin puolin kunnossa. Laura on yksinhuoltajaäiti, leijonaemo ja -naaras. Laura on filosofian maisteri, puhelinmyyjä – ja epäiltynä kolmesta murhasta.

Leijonahäkki on absurdeilla elementeillä leikittelevä realistinen draama. Lavalle rakentuu tunnelmallisia tilanteita, joissa perinteinen näyttelijäntyö yhdistyy Turun ylioppilasteatterin lavalla harvoin nähtyyn nukketeatteriin.

Näytelmän on ohjannut ja dramatisoinut Laura Happonen (PsM, draamaopettaja). Happonen on toiminut pitkään harrastajateatterikentällä mm. Jyväskylän ylioppilasteatterissa ja ohjannut sinne kaksi teosta (Tarina Äideistä 2011 ja Uskomattomat 2013). TYT:llä hänet on voinut nähdä improvisaatioryhmä Läsnäolopakon paita päällä.

Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/239303586438816/

TYYn näytökset, joihin kumpaankin on varattu 15 lipun kiintiö, ovat to 25.8. ja ti 30.8. Molemmat esitykset alkavat klo 19.00.

Liput jaetaan opiskelijakorttia vastaan 2 lippua / kortti.

Lippujen jakoajankohta on maanantaina 22.8. klo 16–17

Liput jaetaan Turun ylioppilasteatterin teatteritilassa, osoitteessa Läntinen rantakatu 23. Otathan huomioon, että kolmekymmentä nopeinta saa liput.

Tervetuloa Teatteriin!