Olet täällä

Turun ylioppilasteatteri jakaa ilmaislippuja TYYn jäsenille

Jaa +

Uutinen | 8.4.2015

Luvassa on jälleen ilmaisia teatterielämyksiä opiskelijoille, kun Turun ylioppilasteatteri jakaa yhtensä 60 vapaalippua seuraavan ensi-iltansa, Monte-Criston kreivin näytöksiin.

Alexandre Dumas vanhemman kirjoittama maailmankirjallisuuden klassikko Monte-Criston kreivi on Napoleonin jälkeiseen Ranskaan sijoittuva historiallinen seikkailuromaani syyttömän kärsimyksestä ja sen hyvityksestä kostamalla.

Tänä keväänä näytelmä saa Turun ylioppilasteatterin lavalla ensimmäisen näyttämöversionsa Suomessa 30 vuoteen. Ilja Mäkelän näyttämösovitus Monte-Criston kreivistä on paitsi nopeatempoinen seikkailutarina, myös katkeruuden ja syyllisyyden tutkielma, joka avaa monitasoisia näkökulmia ajattomiin aiheisiin onnen ja rakkauden merkityksestä.

TYYn näytökset, joihin kumpaankin on varattu 30 lipun kiintiö, ovat ke 15.4.ja to 16.4. Molemmat esitykset alkavat klo 19.00.

Liput jaetaan opiskelijakorttia vastaan 2 lippua / kortti ja lippujen jakoajankohdat ovat seuraavat:

maanantai 13.4. klo 15.00 - 16.00
tiistai 14.4. klo 16.00 - 17.00

Liput jaetaan kaikki kerrallaan, joten voi olla mahdollista, että kaikki liput jaetaan halukkaille jo ensimmäisenä jakopäivänä. Liput jaetaan Turun ylioppilasteatterin teatteritilassa, osoitteessa Läntinen rantakatu 23.

TERVETULOA TEATTERIIN!