Olet täällä

Turun ylioppilaslehti hakee toimitusharjoittelijaa

Jaa +

Hakukuulutus | 20.3.2018

Turun ylioppilaslehti hakee toimitusharjoittelijaa elokuussa 2018 alkavaan työsuhteeseen. Aloitusajankohta on neuvoteltavissa.

Työ jatkuu toukokuulle 2019 saakka ja sitä tehdään 18,75 tuntia viikossa. Työn ohessa on mahdollista opiskella.

Toimitusharjoittelijan päätehtäviin kuuluvat Tylkkäriin kirjoittaminen ja valokuvaaminen sekä verkkolehden ja somekanavien päivittäminen (Facebook, Twitter, Instagram).

Harjoittelijalta vaaditaan hyvää kirjoitustaitoa, vankkaa suomen kielen osaamista ja idearikkautta sekä someosaamista. Eduksi katsotaan kokemus videolla esiintymisestä ja videoiden kuvaamisesta sekä vahva englannin kielen taito.

Harjoittelupaikka on tarkoitettu korkeakouluopiskelijalle. Toimitusharjoittelijan palkkaus on Journalistiliiton työehtosopimuksen mukainen.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 8.4.2018 klo 23.59 osoitteeseen Turun ylioppilaslehti, Rehtorinpellonkatu 4 A, 20500 Turku tai sähköpostilla: tyl-paatoimittaja@utu.fi. Kirjoita viestin otsikoksi "Harjoittelijahaku 2018".

Liitä mukaan kolme juttunäytettä ja kerro, miksi juuri sinä olisit erinomainen toimitusharjoittelija Turun ylioppilaslehteen.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut pidetään viikolla 15. Lopullinen valinta tehdään haastattelujen ja toimitettujen työnäytteiden perusteella.

Turun yliopiston ylioppilaskunta korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Julkisuuslain mukaisesti hakemukset ovat julkisia. Hakemuksia säilytetään muutoksenhaun ajan ja valitun henkilön hakemus arkistoidaan pysyvästi.

Lisätiedot: päätoimittaja Nella Keski-Oja, puh. 045 356 4517, tyl-paatoimittaja@utu.fi